Amiedu


Amiedu–    Tänä päivänä asiantuntijuus on entistä vahvemmassa roolissa. Toimijan on hallittava sekä perus- että asiantuntijoiden koulutus. Me olemme selkeästi vahvistaneet osaamistamme erityisesti asiantuntijakoulutusten puolella, kertoo Amiedun toimialajohtaja Kari Lepistö.

Microsoft-ratkaisujen asiantuntija Sulava Oy (ent. Onsight Helsinki) on yksi Amiedun uusista alihankkijakumppaneista. Sulavan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa palvelinhallintaan, käyttöjärjestelmiin, työasemiin, tietoturvaan ja identiteetinhallintaan liittyvät koulutukset.

 

–    Olemme Microsoftin virallinen koulutuskumppani, ja kaikki kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia, pitkän kokemuksen omaavia kouluttajia, Sulavan koulutus – ja -markkinointijohtaja Tomi Niemelä kertoo.

 

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva koulutuskeskus ja nykyaikainen luokkaympäristö tarjoavat inspiroivan oppimisympäristön. Kurssilaisilla on mahdollisuus todentaa osaaminen myös sertifiointitestein.

 

–    Meillä jokainen kouluttaja on oman erityisalansa ehdoton asiantuntija. Vahvuudeksi voimme lukea myös pitkän käytännön kokemuksen valtionhallinnon organisaatioiden kouluttamisesta.

 

Niemelä on iloinen alkavasta yhteistyöstä.
–    Amiedu on iso perinteikäs toimija jolla on hyvät resurssit. Koulutustarjontamme täydentävät sopivasti toisiaan, jolloin voimme tarjota valtionhallinnon organisaatioille kattavan paketin tietotekniikkakoulutuksia.

 

Laajan verkoston edut suoraan asiakkaalle

 

Tietotekniikan koulutuspalvelujen puitejärjestelyn myötä asiakkaat voivat valita oman koulutustoimittajansa kevennettyä kilpailutusta ja suositeltavien koulutuspalvelujen listausta hyödyntäen. Toimintamallin tavoitteena on saada valtionhallinnon asiakkaille mahdollisimman edulliset hankintamallit koko sopimuskauden ajalle.

 

–    Isolla verkostolla on mahdollisuus tuottaa monipuolisten paikallisten palveluiden lisäksi entistä enemmän myös sähköisiä palveluja, verkko-opetusta, tuotekehitystä ja erilaisia uusia menetelmiä. Onsightin ammattitaito ja osaaminen avaavat meille mahdollisuuden laajentaa palvelutarjontaamme Hanselin asiakkaille, Kari Lepistö sanoo. 

Sulavan (ent. Onsight Helsingin) lisäksi Amiedun alihankkijaverkostoon kuuluvat Teleprikaati Oy, BDO Oy, Sofigate Oy ja PRO Cio Oy.

 

Ryhmittymä Ami-Säätiö, Amiedu jatkaa Hanselin sopimustoimittajana myös tulevalla nelivuotiskaudella. Puitesopimukseen sisältyy tietotekniikan koulutuspalveluja peruskäyttäjille ja asiantuntijoille sekä erikseen tilattavia lisäpalveluja, kuten sähköisiä koulutuspalveluja. Uuden alihankkijaverkoston myötä Amiedu laajentaa palvelutarjontaa erityisesti asiantuntijoille suunnatuissa koulutuksissa. 

 

Lisätietoja: 
Kari Lepistö, toimialajohtaja, Ami-säätiö, Amiedu, puh. 020 7461 381, kari.lepisto@amiedu.fi
Tomi Niemelä, johtaja – markkinointi ja koulutus, puh. 0400 556 854, tomi.niemela@sulava.com

 

Ryhmittymä Ami-Säätiö, Amiedu
Ami-säätiö, Amiedu on ammatillinen aikuiskouluttaja, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Ami-Säätiö, Amiedu -ryhmittymään kuuluvat Amiedun lisäksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Turun Aikuiskoulutuskeskus, Jyväskylän aikuisopisto, Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto, Kouvolan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan aikuiskoulutuskeskus.
Lisätietoja: www.amiedu.fi