Roolipohjainen Azuren Administrator Associate -sertifiointi muuttuu

Kansikuva 300x800px


Roolipohjainen Azuren Administrator Associate -sertifiointi muuttuuViime syksynä julkaistu Azuren roolipohjainen Administrator Associate -sertifiointi kokee muutoksia 1.5.2019.
Aiemmin Azure-ylläpitäjille suunnattu ”Azure Administrator” -sertifiointipolku jakautui kahteen eri kurssikokonaisuuteen ja niihin liittyviin kahteen eri sertifiointitestiin. Molemmat suorittamalla saavutti ”Microsoft Certified: Azure Administrator Associate” -sertifikaatin. Nyt jatkossa sertifioinnin suorittamiseen riittää ainoastaan yksi testi, AZ-103. Tämä uusi testi julkistetaan toukokuussa. Se kattaa aiempien testien sisällöt, mutta painottuen enemmän AZ-100:aan.

Jos olet suorittanut jo AZ-100 testin tai olet tulossa tekemään sen ennen toukokuuta, niin saat automaattisesti Azure Administrator Associate -sertifikaatin ilman AZ-101-testin suorittamista. Toukokuusta lähtien AZ-100 ja AZ-101 -testejä ei voi enää suorittaa, vaan AZ-103 testi tulee korvaamaan nämä.

Lisätietoja Microsoftin sivuilta.Growth Hacker. Markkinoinnin moniosaaja, jonka sydän sykkii erityisesti digitaaliselle viestinnälle.