Blogi

Office 365 Adoption Power BI -sisältöpaketti julkisesti saatavilla

Miten hyvin Office 365 on omaksuttu teillä käyttöön? Ovatko esimerkiksi Yammer tai Skype for Business vaikuttaneet sähköpostin määrään ja onko eri viestintävälineiden käytön suhde muuttunut? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Office 365 Adoption Power BI -sisältöpaketin (content pack) avulla, josta on vihdoin kahdeksan kuukauden odotuksen jälkeen julkistettu julkinen esiversio.

POWER BI:N HINNOITTELU JA LISENSOINTI MUUTTUVAT

Vaihtoehtoja on nyt siis kolme: Free, Pro ja Premium, joista Pro ja Premium sopivat yrityskäyttöön ja Free henkilökohtaiseen käyttöön. Uuden hinnoittelun myötä vaihtoehdot selkeytyvät merkittävästi ja muutokset astuvat voimaan 1. kesäkuuta 2017

Power BI – Kaikki mitä sinun tulee tietää aloittaaksesi

Power BI:n avulla dataa voi esittää erilaisina mittareina sekä vuorovaikutteisina visualisointeina ja se soveltuu loistavasti itsepalveluraportointiin (self-service BI). Helppokäyttöisyydestään ja edullisesta hinnoittelustaan johtuen Power BI on lyhyessä ajassa yleistynyt esimerkiksi kontrollereiden ja analyytikkojen työvälineeksi Excelin rinnalle.

Case Martela: Office 365 liiketoiminnan tukena

”Kyllä näin on, että sulavalaisilta löytyy vahva asiantuntijuus, jonka ansiosta asioiden edistäminen on helppoa – tekeminen ei jää kiinni osaamisvajeesta. Sulavan asiantuntijat olivat äärimmäisen yhteistyökykyisiä ja –haluisia. Tekeminen oli tehokasta ja vaivatonta ja sitä kautta hyvin tuottavaa.” – Jari Hammar, CIO Martela.

SharePoint Virtual Summit

Tänään tiistaina 16.5. järjestetyssä SharePoint Virtual Summit -tapahtumassa julkaistiin ja esiteltiin SharePoint- ja OneDrive-työkalujen uusia ominaisuuksia. Alkuun mukava yllätys. SharePoint ei olekaan kuollut vaan kovassa kasvussa!

Tietotyön muutos ja fysiikan lait

Entropian laki toteaa, että ”systeemin entropia kasvaa, kaikki pyrkii kohti epäjärjestystä”. Tämä fysiikan laki on totta myös organisaation toimintatapojen suhteen. Ilman jatkuvaa toimintatapojen ja ohjeiden elävinä pitämistä ja muistuttamista yhteisistä pelisäännöistä, toimintatapoja on vähitellen yhtä monta kuin on tekijääkin.