Blogi

Digitalisaation tanssiinkutsu

”Digitalisaatiohumpan pyörteissä on hyvä muistuttaa itselleen, miksi tätä tanssia tanssitaankaan. Teknologia mahdollistaa entistä enemmän, nopeammin kuin koskaan aiemmin ja hinnalla, johon aloittavilla pienyrityksilläkin on varaa.”

Uusi sulavalainen Manu Sorjonen esittäytyy

Pyörää ei toki pidä eikä kannata keksiä uudelleen, mutta oikeanlaisen pyörän löytäminen saattaa aika-ajoin tuottaa haasteita asiakkaille. Tavoitteeni on auttaa organisaatioita ymmärtämään, mitä kaikkea modernit konesalipalvelut voivat mahdollistaa.

Uusi sulavalainen Katri Valtari esittäytyy

Työsopimuksen solmimista on joskus verrattu avioliiton solmimiseen. Ottamatta tähän teesiin sen enempää kantaa, lainaan monille naisille tuttua hääpäivän pukeutumisen muistilistaa rungoksi uuden sulavalaisuuteni esittelyyn. ”Jotakin uutta, jotakin vanhaa, jotakin lainattua ja jotakin sinistä”

Uusi sulavalainen Atte Finska esittäytyy

Olen Atte Finska ja aloitin työt Sulavalla tammikuun puolivälissä. Viimeistelen vielä tietojohtamisen opintojani Tampereen teknilliselle yliopistolle. Diplomityö on viimeistä silausta vaille valmis. Pian pääsen keskittymään täysillä uuteen mielenkiintoiseen työhöni.