Dynamics CRM:n uusi versio julkaistiin Barcelonassa – tältä se näyttää


Dynamics CRM:n uusi versio julkaistiin Barcelonassa – tältä se näyttääDynamics CRM 2013Microsoft Dynamics CRM 2013 -ohjelmisto julkistettiin virallisesti viime viikolla Convergence-tapahtumassa Barcelonassa. Noin 2700 osanottajaa eri puolilta maailmaa seurasi kolmen päivän aikana pidettyjä kymmeniä Dynamics-tuoteperheeseen (CRM, AX, Nav) liittyviä luentoja ja asiakastarinoita innostuneesti. Seurasin itse lähinnä CRM-esityksiä ja niissä nousi jatkuvasti esille kolme teemaa (käyttöliittymäuudistuksen lisäksi), jotka selkeäsi herättivät kuulijoiden mielenkiinnon : mobiliteetti (tablet-clientit), Yammerin tuomat mahdollisuudet ja CRM:n lisäpalvelut (Netbreeze ja Marketing Pilot).

Tapahtumassa näytettiin useita videoita, joiden avulla saa nopeasti yleiskuvan mitä CRM 2013 tällä hetkellä tarjoaa. Ohessa niistä muutama.

CRM 2013 ja Yammer tuovat myyntihankkeisiin liittyvän viestinnän uudelle tasolle, joka ainakin osittain käy selville oheisen videon kautta:

Metrobank on ensimmäinen uusi pankki Englannissa yli sataan vuoteen. Barcelonessa Metrobankin toimitusjohtaja kertoi case-esimerkkinä Metrobankin menestystarinan taustoista ja miten Dynamics CRM auttaa täysivaltaisen asiakaspalvelun saavuttamisessa.

Microsoft Dynamics 2013 uuteen käyttöliittymään taas saa nopeasti tuntuman oheisen videon avulla:

Netbreeze on erittäin kiinnostava tuote sosiaalista mediaa monitoroiva ohjelmistotuote, josta on julkista tietoa vielä valitettavan vähän. Convergence-tapahtumassa pääsin seuraamaan Netbreezen perustajan François Rüfin särmikästä ja todella silmät aukaisevaa esitystä. Oheinen video ehkä antaa jotain kuvaa mistä Netbreezessa on kyse.

Kaiken kaikkiaan Microroftin sanoma CRM:n suhteen Convergence-tapahtumassa oli selvä: Dynamics CRM on vasta taipaleensa alussa ja se tulee jo ensi kevään aikana kehittymään voimakkaasti. Yammer, Netbreeze ja markkinointiautomaatioon tarkoitettu Marketing Pilot tulevat nostamaan Dynamics CRM:n hyödyntämismahdollisuudet aivan uudelle tasolle.