Ensimmäinen viikko Sulavana takana, mitä jäikään mieleen tai käteen?

koululainen


Ensimmäinen viikko Sulavana takana, mitä jäikään mieleen tai käteen?Montakin asiaa olisi sanottavana, tässä kuitenkin päällimmäiset fiilikset;

Törmäsin Sulaviin ja asiakkaisiin Arctic Gin lanseeraustilaisuudessa ennen virallista aloituspäivääni. Jouduin muutaman kerran miettimään mitä oikein kuulin, kun asiakkaat sanoivat että hetkinen ” sinähän olet uusi kasvo Sulavalla”? Tähän totesin, että kyllä ja kollegat ovat ottaneet minut jo osaksi yhteisöä, vaikka aloitankin vasta maanantaina.

Perehdytyksen voisi tiivistää lyhyesti: “Päräyttävä ja kattava”

Kyllä, se on sana, jota ei voi ihan jokaisesta asiasta käyttää, ellei se tee syvempää vaikutusta. Alleviivaan samalla myös arvokkuuden tunteen, joka tuli samassa paketissa. Meitä uusia aloitti yhteensä neljä samana päivänä ja meille oli luotu viikon kestävä perehdytysohjelma. Ennakkoluulot ”perehdytyksestä” sai onneksi laittaa romukoppaan jo ensimmäisen tunnin jälkeen.

Välineet olivat paketissa ja niiden käyttöönottoon oli varattu aikaa, siis aikaa asentamiseen, eikä tunnuksienkaan perään tarvinnut huhuilla. Nämä pienet eleet ovat omiaan nostamaan viihtyvyyttä ja arvostusta.

Henki/yhteenkuuluvuus

Suurin voimavara täällä on ihmiset ja aito välittäminen ja ei, tämä ei ollut maksettu kommentti. Se perustuu vahvasti siihen mitä olen itse saanut kokea ja tuntea viikon aikana, eli se mitä kaikkea Sulavat edustavat.

Miksi tänne kannattaa hakea än yy tee nyt?

Täällä pärjää loistavat persoonat sekä itseohjautuvat tyypit. Kasvu- ja opiskelumahdollisuudet ovat itsestä kiinni eikä kukaan varmana mikromanageeraa sinua. Mitä siis enää odotat, saa hakea!Markus on toiminut yli 10 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija- ja konsultointitehtävissä. Kokemusta tuote-, arkkitehtuuri- ja teknologiamäärittelyistä sekä kehityksestä. Sähköposti: markus.paivinen@sulava.com