Esittelyssä Christine Löfgren


Esittelyssä Christine LöfgrenHei,

olen Christine Löfgren, mutta kaikki kutsuvat minua Chrisseksi. Aloitin Sulavalla tammikuussa 2020. 

 

Minulla on 20 vuoden kokemus it-alalta ja suurin osa työvuosistani on keskittynyt muutoksen mahdollistamiseen. Jokainen it-projekti on myös muutos ja käyttäjien tulisi olla sen keskiössä. Aloitan aina arvioimalla lähtötilanteen ja muutoksen, rakennan muutokselle vision, luon pohjan viestinnälle ja kartoitan osaamistarpeet. Muutoksen jälkeisten roolien ja vastuiden tunnistaminen on edellytys muutoksen jalkautuksen ja pysyvyyden kannalta. Muutoksen mittarit kertovat onnistumisen asteen.  

 

Innostun uudesta ja muutoksista. Tavoitteeni on aina toteuttaa muutokset onnistuneesti. PCI-metodin työkaluilla olen vienyt maaliin muutoksia pienistä suuriin kuten uusien tuotteiden kehittäminen ja käyttöönotto, uusien prosessien sopiminen ja käyttöönotto, organisaation muutokset, strategian jalkauttaminen jne.  

 

Koen, että fiksusti tehty työ tulisi olla kaikkien oikeus. Lean Six Sigma Green Belt -osaamiseni ja DMAIC-ongelmanratkaisumenetelmän (DefineMeasureAnalyzeImprove-Control) avulla toimintatapojen ja prosessien ”liinaus” voidaan kytkeä osaksi muutosjohtamista. Tätä osaamista voidaan hyödyntää kaikissa organisaatioissa toimialasta riippumatta. Christinellä on 20 vuoden kokemus it-alalta ja suurimman osan työvuosistaan hän on keskittynyt muutoksen mahdollistamiseen. Tällaisia muutoksia ovat mm. uusien tuotteiden kehittäminen ja käyttöönotto, uusien prosessien sopiminen ja käyttöönotto, organisaation muutokset, strategian jalkauttaminen jne. Fiksusti tehty työ tulisi olla kaikkien oikeus.