Esittelyssä Elisa Passiniemi ja Valtteri Aho


Esittelyssä Elisa Passiniemi ja Valtteri AhoElisa Passiniemi ja Valtteri Aho aloittivat Sulavalla maaliskuussa vanhempina konsultteina.

Elise:

Työkenttääni ovat modernien työtapojen, digitalisaation ja tietotyön muutos. Aiemmat työpaikkani löytyvät pankki- ja julkiselta sektorilta, joissa toimin sisäisen viestinnän kehittämisen parissa. Viidentoista vuoden työkokemukseni on tehnyt minusta paitsi ”out of the box” -ajattelijan, mutta myös käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen projektien vetämisen ja muutoshallinnan ammattilaisen.

Olen työurallani vetänyt asiakkaan projektipäällikkönä viisi verkkopalvelun uudistusprojektia aina vaatimusmäärittelystä julkaisuun asti. Viimeisimmässä työpaikassani rakensimme viime vuonna ketterästi intran Sharepoint Onlinen päälle. Tuttuja ovat myös Sharepointin aiemmat versiot. Rakastan projekteja ja ongelmanratkaisua. Osaan johtaa projekteja ja muutosta, mutta en epäröi kääriä itse hihoja ja laittaa käsiä saveen.

Erilaisten organisaatioiden viestintäkokemus on antanut minulle laajan näkökulman paitsi viestintään ja organisaatioiden toimintaan, mutta myös löytämään käytännön ratkaisuja erilaisiin arjen kollaboraatiohaasteisiin ja kääntämään ne voitoiksi. Puhun sujuvasti niin teknisten henkilöiden, viestinnän kuin liiketoiminnan johdonkin kanssa. Aito innostus tekniikkaa ja O365-välineitä kohtaan antaa lisäarvoa osaamiseeni. Sain edellisessä organisaatiossa kuulla usein, että innostukseni näkyy naamasta, kun aiemmassa organisaatiossa kiersin kouluttamassa intran sisällöntuottajia ja sparraamassa Teamsin käytössä.

Erityisesti sydäntä lähellä ovat modernit työtavat ja -välineet ja miten niillä saadaan tuettua organisaation strategiaa ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamista. Tavoitteenani on saada organisaation sisäinen kollaboraatio rokkaaminen ja keskinkertaisuus ei tässä riitä. Olen energinen optimisti ja työskentelen, kunnes pääsen asettamaani päämäärään.

Työlle vastapainoa tuovat perhe, insinöörimies ja kaksi lasta. Lasten harrastusten myötä jalkapallo ja partio ovat vahvasti mukana perheemme arjessa. Itse viihdyn leipomassa, kehonpainotreeneissä, luonnossa liikkumassa ja mökillä.

 

Valtteri:

Toimin aiemmin 12 vuotta Järjestelmäasiantuntijana ja ICT-kouluttajana. Järjestelmäasiantuntijana olen nähnyt on-premises kehityskaaren pilvipalvelujen hyödyntämiseen ja tottakai toteuttanut siirtymiä on-premises -ympäristöistä M365- sekä Azure-palveluihin.

Vastuualueisiini on kuulunut hyvin laajasti ICT:n laaja kirjo. Hankinnoista käyttöönottoon, verkoista pilveen ja sovelluksista integraatioihin. Kouluttamisessa niin edelleen Microsoftin tuotteet on-premises ratkaisuista pilveen ja loppukäyttäjien kouluttamiseen asti.

Tietoturva on ollut aina lähellä sydäntä ja pyrinkin aina löytämään sopivan ratkaisun loppukäyttäjän näkökulmasta käytettävyyden ja tietoturvan välimaastosta. Odotan innolla, että pääsen toteuttamaan tehokkaita palveluita niin, että asiakkaat saavat kaiken irti pilvimaailmasta.

Asun Seinäjoella ja vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, laavuilla, lenkillä tai xboxilla pelaten. Muihin merkittäviin harrastuksiin kuuluu musiikin kulutus, urheiluseura-aktiivius, festivaalit ja erilaiset keikat pitkin Suomea.