Esittelyssä Heli Böhm

heli böhm 800x300


Esittelyssä Heli BöhmAloitin Sulavalla 22.10.2018 vanhempana konsulttina digitalisaatio, moderni tietotyö ja työtapojen muutoksen aihealueiden parissa. Olen viimeiset n. 7 vuotta työskennellyt Sinisessä Meteoriitissa vanhempana konsulttina. Yhden esimieheni mukaan olen ollut sellainen 360 asteen konsultti eli konsultoinnin yleismiesjantunen, mutta olen siis tehnyt kaikkea esiselvityksistä, vaatimusmäärittelyihin, projektipäällikkyyteen, toteutuksen konsultointiin, koulutukseen, jatkokehitykseen ja viimeiset vuoteni digitalisaation sekä työtapojen uudistamisen konsultointia muutoksen johtamiseen.

Sydäntä lähelläni on erityisesti nykyaikaisten työskentelytapojen juurruttaminen organisaatioihin ja saada O365 työkaluista hyödyt irti, enkä vierasta SharePointiakaan. Ymmärrän hyvin tekniikkaa ja puhun sujuvasti niin teknisten henkilöiden, viestinnän kuin liiketoiminnan johdon kanssa. Minulla on taito puhua selkokieltä käsienheiluttelun lomassa :). Toki sopiva turvaväli kannattaa jättää, kun oikein innostun niin kädet vispaa oikein kunnolla! Kädet uskallan myös laittaa ns. saveen ja vaikkapa kliksutella SharePointia ja muita O365 työkaluja. Ote minulla hyvin konkreettinen, ei niinkään maailmoja syleilevän teoreettinen. Muutenkin olen luonteeltani innostunut ja eteenpäin pyrkivä.

Ennen Meteoriittia olin 11,5 vuotta KPMG:llä kehittämässä verkkopalveluita eli tunnen hyvin maailmat molemmin puolin pöytää. Sulavan rivistöön astuin innokkain mielin. Odotan innolla, että päästään yhdessä tekemään projekteja ja muuttamaan työskentelytapoja, astumaan pala palalta kankeista toimintamalleista ketterään työskentelyyn ajasta ja paikasta riippumatta.

Työn lisäksi elämäni on hyvin aktiivista. Harrastan kehonrakennusta eli sali on toinen olohuoneeni :). Hullu mikä hullu, mutta jostain sain päähäni, että vielä vanhoilla päivilläni astun joku päivä Body Fitness kisalavalle, niinpä sitä tavoitetta kohti mennään. Kai se oli se ajatus, että kaikki kehitys tapahtuu epämukavuusalueella. Tuon lisäksi viihdyn hyvin kaksipyöräisen selässä eli harrastan moottoripyöräilyä. Toki menossa mukana menee 2 lasta omine harrastuksineen. Eli ei ole tylsää eikä juuri tarvitse miettiä mitä sitä tekisi :). Siinä sivussa vielä, kun aika antaa periksi harrastan viulunsoittoa ja valokuvausta. Toki unohtamatta karvaista kaveria Winiä eli minulla on Venäjän toy – pieni suuri vahtikoira. Siinä on elämän iloa ja innokkuutta pakattu 2,5 kiloon.Helillä on n. 20 vuoden kokemus käyttäjälähtöisten ratkaisujen konseptoinnista ja toteutuksista eri loppukäyttäjäryhmille, laitteille ja liiketoiminnoille. Sähköposti: heli.bohm@sulava.com