Esittelyssä Juha-Pekka Finnilä

Juha-Pekka Finnilä


Esittelyssä Juha-Pekka FinniläMoikka kaikki!

Olen Juha-Pekka Finnilä. Aloitin Sulavalla juniorikonsultin tehtävässä helmikuun lopussa ja olen siis tuoreimpia Sulavia sekä SulavaAkatemialaisia.

Ihastuin Sulavassa ennen kaikkea työympäristön luontevuuteen ja asiakaslähtöisyyteen, joka korostuu muun muassa käytännönläheisissä koulutuksissa sekä ohjatuissa työkulttuurimuutoksissa. Erityisen tärkeää minulle on, että Sulavan ja asiakkaan yhteinen tavoite on teknologian sujuvampi hyödyntäminen niin työn kuin työntekijän näkökulmasta. Olen aina erittäin kiinnostunut hyödynnettävyyteen ja käyttökokemukseen liittyvistä kysymyksistä.

Taustani muodostuu tietojenkäsittelyn ja opettamisen rajapinnasta, josta minulla on kokemusta useilta eri oppiasteilta. Minulla on myös laaja kokemus erilaisista asiakaspalvelun tehtävistä.

Sulavalla tulen erikoistumaan erityisesti O365-koulutuksiin loppukäyttäjän näkökulmasta sekä siihen liittyvään työympäristön ja -kulttuurin muutoksiin. Opittavaa on paljon, mutta niin on myös intoa sen sisäistämiseen sekä kaikkiin uusiin asioihin. Lisäksi olen kiinnostunut ympäristöjen tietoturvasta ja pilvipalveluiden monipuolisuudesta.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä jotain koski kysymyksesi sitten koulutuksia, O365-ympäristöä tai jotain ihan muuta.

LinkedIn

Mikä ihmeen SulavaAkatemia? Lue siitä lisää.Junior Consultant. Sulavalla tulen erikoistumaan erityisesti O365-koulutuksiin loppukäyttäjän näkökulmasta sekä siihen liittyvään työympäristön ja -kulttuurin muutoksiin. Sähköposti: juha-pekka.finnila@sulava.com