Esittelyssä Katri Tuulensuu & Laura Lind


Esittelyssä Katri Tuulensuu & Laura LindKatri Tuulensuu ja Laura Lind ovat aloittaneet tammikuussa järjestyksessään toisessa SulavaAkatemiassa.

Katri Tuulensuu

Olen Katri, ja Sulavalla keskityn modernien työtapojen ja digitalisaation projekteihin, joissa organisaation muutos ja ihmisten toiminnan ymmärtäminen ovat keskeisiä. Minulla on pitkä kokemus viestinnän tehtävistä ja projektitöistä kaupan ja teollisuuden järjestömaailmassa. Olen toiminut myös konseptisuunnittelijana ja projektipäällikkönä IT-alalla.

Aiemman työelämänkokemukseni tuomia vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, muutosviestinnän merkityksen ymmärtäminen ja erilaisten toimialojen dynamiikan tuntemus. Uuden teknologian käyttöönotossa on kyse suurelta osin ihmisistä ja työtapamuutoksesta, ja jokainen organisaatio on erilainen. Aina muutos ei ole itsestään selvää tai helppoa, ja vanhat asenteet istuvat tiukassa. Tässä muutoksessa haluan auttaa.

Haluan olla rakentamassa parempaa työelämää, jonka teknologinen kehitys mahdollistaa. Työn tekemisen uudet tavat, paikkariippumaton työskentely ja sisäisen viestinnän kehittäminen ovat minulle tärkeitä. Mobiili työ mahdollistaa joustoja ja vähentää usein tarpeetonta matkustamista, palavereihin tai edes päivittäin toimistolle. Aikaa matkustamiselta vapautuu tärkeämmälle, oli se sitten työtehtäviä tai muuta elämää ja vähentää myös päästöjä. Siihen pitäisi mahdollisimman monella olla oikeus.

Vapaa-aikani kuluu paljolti perhekuvioissa ja mieluusti raahaamme sirkuksen mökille saaristoon aina kun se mahdollista. Viihdyn merellä, ja kaikki keinot sinne pääsemiseksi moottoriveneilystä purjehdukseen ja sukeltamiseen ovat käytössä.

 

Laura Lind

Hei, olen Laura ja aloitin työskentelyt SulavaAkatemiassa tammikuun lopussa. Olen Akatemian outolintu, enkä vain punaisten hiuksieni takia, vaan koska kehityspolkuni tulee suuntautumaan myyntiin! Olen siis historian ensimmäinen SulavaAkatemialainen, jonka tulevaisuuden suunta tulee olemaan myynti.

Kokemusta b2b-myynnistä minulla on kertynyt jo useammalta vuodelta; olen työskennellyt hyvin erityyppisissä myyntiorganisaatioissa, tarjoten ratkaisuja suomalaisille pörssiyrityksille myynnin lisäämisen sekä markkinoinnin saralla. Minulla on hyvä ymmärrys eri yksiköiden välisistä suhteista liiketoiminnan tuottavuuden kannalta. Hain SulavaAkatemiaan, koska haluan oppia lisää it-alasta ja liittää tämän jo olemassa olevaan osaamiseeni.

Rekrytointiprosessin aikana huomasimme hyvinkin nopeasti, että vahva myyntitaustani yhdistettynä kiinnostuksesta it-alaan voisi toimia myös Akatemiassa. Myyntijohtajamme Harri Tervo testasikin clousaus-taitojani työhaastattelun päätteeksi, ja olin yksi onnekkaista, joka pääsi aloittamaan Akatemian tammikuun lopussa.

Tulen suorittamaan SulavaAkatemian samalla intensiteetillä kuin konsultit, ja suunnitelmallisen koulutusputken siivittämänä pystyn hyppäämään Sulavan myyjäksi. Tavoite Akatemian aikana on hankkia substanssiosaamista, jotta pystyn palvelemaan asiakkaita paremmin. Tavoitteeni on olla raudanluja ratkaisumyyjä ja tarjota asiakkailleni tehokkaita ratkaisuja liiketoiminnan eri kehitystarpeisiin.

Olen koulutukseltani myynnin tradenomi ja kirjoitin lopputyöni siitä, miten tunneäly näkyy henkilökohtaisessa myyntityössä. Uskon että myynti on tunnelaji, jolloin tunneälyn kehittäminen on jokaisen myyjän ensisijainen työkalu. Työssä minua inspiroi itsensä ylittäminen sekä ihmisiin vaikuttaminen. Myynnin kilpailuhenkisyys tuntuu minulle luontevalta, koska olen entinen maajoukkueurheilija. Olen edustanut Suomea monissa arvokisoissa lajina judo. Vapaa-aikani vietän mäyräkoirani Kertun kanssa metsäretkiä tehden ja kesäisin ajelen moottoripyörälläni.

Ensimmäinen kuukausi Sulavalla on sujunut vauhdikkaasti, enkä malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Laajennan mielelläni verkostoani, joten hit me up!

 

Lue lisää SulavaAkatemiasta