Esittelyssä Kristjan Vaalberk


Esittelyssä Kristjan VaalberkMoi olen Kristjan!

Mahtavaa päästä Onsight porukkaan ja etsimään ratkaisuja yhdessä teidän kanssanne.

Olen aina valmis oppimaan ja uskallan tarttua suuriinkin asioihin epäröimättä. En lannistu haasteista ja uskon että kuuntelemalla, ymmärtämällä ja töitä tekemällä vaikeimmatkin asiat ratkeavat. Positiivinen asenne ratkaisee.

Olen viimeiset pari vuotta toiminut projekti- ja portfoliokonsulttina, missä olen määritellyt ja kehittänyt prosesseja, rakentanut raportteja, konfiguroinut ja määrittänyt IT-järjestelmiä sekä implementoinut näitä eri organisaatioihin koulutuksia myöten. Pääasiassa Microsoft Project ratkaisuilla, mutta myös Power BI, Excel ja Dynamics PSA ovat olleet suurissa rooleissa.
Kokonaisuuden rakentaminen ja osaoptimoinnin välttäminen on aina tavoitteenani. Lisäksi asiakkaan näkökulman huomioiminen ja ratkaisun toiminta käytännössä ovat minulle tärkeitä.

Olen Aaltoyliopistosta valmistunut Diplomi-insinööri pääaineena Framtidens industriföretag, mikä on yrityksen laaja-alaiseen kehittämiseen erikoistunut kansainvälinen ohjelma. Lisäksi olen intohimoinen organisaatioiden kehittäjä ja aina valmis oppimaan uutta.
Vapaa-ajalla harrastan mm kuntosalia, pelaamista, purjehdusta, moottoripyöräilyä ja lautapelejä. Tai mitä vain mikä tulee vastaan.

Löydetään yhdessä oikeat ratkaisut ja toteutetaan ne!

KristjanTapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä timo.ollikainen@sulava.com tai https://fi.linkedin.com/in/ollikainentimo