Esittelyssä Maiju Salonen, Vilma Hakanen & Patrik Aalto


Esittelyssä Maiju Salonen, Vilma Hakanen & Patrik AaltoMaiju, Patrik ja Vilma aloittivat tammikuussa konsultin uransa SulavaAkatemiassa.

 

Patrik Aalto

 

Hei!

Olen Patrik, uusi juniorikonsultti Sulavalla, joka on innostunut datasta ja sen hyödyntämisestä liiketoimintakentässä. Pääpainoalueeni tulee olemaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä projekteissa. Olen kiinnostunut monenlaisista datapohjaisista projekteista, jotka auttavat organisaatioita parantamaan suorituskykyä, kasvattamaan kilpailuetua tai kehittämään sisäisiä prosesseja. Nämä datapohjaiset projektit voivat liittyä analytiikkaan, IoT:hen, alustoihin, pilveen tai oikeastaan mihin tahansa teknologiaan.

Omat tietojohtamisen opintoni ovat kehittäneet minusta moniosaajan, jonka osaamispalettiin kuuluvat mm. liiketoimintaosaaminen, tiedolla johtaminen ja data-analytiikka. Teknologioista tutuksi ovat tulleet erityisesti Power BI ja Python. Opintojeni ohella olen myös osallistunut projekteihin, joissa olen kehittänyt data-analytiikka- ja liiketoimintaratkaisuja julkisille ja yksityisille organisaatioille.

Vaikka opintoni ovat jo loppusuoralla, oppimisprosessini on vasta alussa. Olen avoin uusille haasteille ja haluan jatkuvasti oppia uutta. Onneksi Sulava on työpaikka, jossa voin kehittää omia taitojani ja ruokkia omaa oppimishaluani. Tällä hetkellä asioita, joissa haluan erityisesti kehittyä ovat koneoppiminen, datan visualisointi ja tarinankerronta.

 

Maiju Salonen

 

Hei,

olen Maiju Salonen ja aloitin SulavaAkatemiassa tammikuussa 2020, jossa keskityn tietotyön ja digitalisaation maailmaan. Olen alanvaihtaja ja siirryin Sulavalle kansainvälisen kaupan parista tuotepäällikön roolista. Sieltä mukaan on tarttunut paljon hyödynnettävää osaamista niin projektinhallinnasta kuin asiakaslähtöisestä kehittämisestäkin. MBA- opinnoissani olen vahvistanut osaamistani mm. palvelumuotoilusta ja muutosjohtamisesta.

Työelämässä minua kiinnostaa asiakaslähtöinen ajattelutapa ja ihmisten innostaminen modernien työtapojen käyttöön. Haluan auttaa organisaatioita kehittämään tiimityötään ja käytäntöjään paremmiksi digitaalisten työvälineiden avulla ja viemään muutoksen käytäntöön asti.

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa, johon kuuluu kolme lasta. Lisäksi harrastan salibandya, jalkapalloa ja satunnaisesti muutakin liikuntaa kuten joogaa, jääkiekkoa ja tennistä ja lisäksi pyöräilen mielelläni kesät talvet.

 

Vilma Hakanen

 

Hei,

olen Vilma Hakanen, tuore Sulava, joka on alkanut rakentamaan IT-konsulttiuraansa SulavaAkatemiassa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja olen opiskellut strategista liiketoiminnan kehittämistä. Akatemiassa oma opintopolkuni tulee suuntautumaan liiketoiminnan kehittämisen ja tuottavuuden puolelle. Olen erityisesti kiinnostunut datan hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Tulevaisuudessa tulen auttamaan asiakkaita kehittämään omaa liiketoimintaansa Microsoftin teknologioiden avulla.

Olen työskennellyt hyvin erilaisissa yrityksissä, jonka myötä olen tutustunut monenlaisiin toimintatapoihin ja liiketoimintamalleihin. Olen monimuotoisten työtehtävien myötä tutustunut mm. laatujärjestelmän dokumentointiin, prosessien määrittämiseen ja dokumentointiin, vaativiin asiakaspalvelutehtäviin sekä taloushallinnon tehtäviin. Vahvuuksiani ovat kokonaisuuksien ja kausaliteettien ymmärtäminen, ja ne tulevat varmasti olemaan tärkeissä roolissa konsultin työssä.

Lue lisää SulavaAkatemiasta