Esittelyssä Markus Miettinen

Markus Miettinen 800x300


Esittelyssä Markus MiettinenOlen Markus Miettinen, ja aloitin Sulavalla sovelluskehittäjänä lokakuussa.

Viimeisen neljän vuoden aikana olen nähnyt monenlaisten projektien kirjon – isoista monitoimittajaympäristöistä pieniin yhden hengen sovelluskehitysprojekteihin sekä osallistunut projekteihin eri vaiheissa ja rooleissa määrittelystä aina käyttöönottoon ja ylläpitoon asti.

Olen päässyt tekemään töitä laaja-alaisesti, front-end ja back-end toteutuksista Azure-palveluihin sekä sovellusintegraatioihin asti. Pyrin jatkuvasti kartoittamaan osaamista useista eri osa-alueista, jotta pystyn löytämään parhaan mahdollisen ja kestävän ratkaisun asiakkaalle.

Azuren kanssa työskentely vaatii jatkuvaa valppautta ja itsensä kehittämistä, koska Azuren tarjooma laajenee niin kovaa vauhtia. Odotankin innolla, että pääsen hyödyntämän Azuren kyvykkyyksiä teidän liiketoimintanne eduksi!

Vapaa-ajalla saan nauttia kolmevuotiaan energiapakkauksen ja toukokuussa syntyneen tulokkaan seurasta. Toimistotyötä ja istumista tasapainottamaan aloitin hiljattain crossfit-harrastuksen.Markus on sovelluskehittäjä, joka hyödyntää ratkaisuissaan Azuren kyvykkyyksiä tuottaen asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Markuksella on kokemusta moderneista web-sovelluksista, tietokanta- ja integraatioratkaisuista. Sähköposti: markus.miettinen@sulava.com