Esittelyssä Päivi Pulkkinen


Esittelyssä Päivi PulkkinenMoi!

Olen Päivi, Onsightin Microsoft Project tiimin uusin vahvistus. Erikoisalaani ovat SQL Server tietokannat ja kaikenlainen raportointi, erityisesti Reporting Services ja Power BI.

Takanani on pitkä kokemus erilaisista tietojärjestelmäprojekteista. Olen ollut kehittämässä henkilöstöhallinnon järjestelmiä, sukeltanut syvälle tietokantamallinnuksen maailmaan ja ollut osallisena tietovarastojen teossa. Viime vuodet olen keskittynyt raportointiratkaisujen toteuttamiseen MS Project Onlinen ja CRM:n päälle.

Minulle raportoinnissa kiehtovinta on tietojärjestelmien tylsän tai monimutkaisen datan muuntaminen visuaalisesti houkuttelevaan ja selkeään muotoon. Raporteissa, kuten tasokkaassa ateriassa, sisällön lisäksi myös ulkoasu on tärkeää. Nykyaikaisilla työkaluilla ja tekniikoilla puuduttavista listaraporteistakin saadaan näyttäviä. Näppärän visualisoinnin avulla voidaan myös helpottaa datan tulkintaa ja parantaa sen luettavuutta. Näin päätöksenteossa tarvittavat tiedot ja mittarit saadaan oikealla hetkellä oikeiden ihmisten käyttöön.

Raportointityökaluja on tarjolla monenlaisia; kaikissa on hyvät ja heikot puolensa. Eri välineiden vahvuuksia yhdistelemällä voidaan räätälöidä sopivin ratkaisu jokaiselle asiakkaalle. Parhaat raportit saadaankin aikaiseksi yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa, näiden käyttötarpeita ja työtä ymmärtämällä.

Jos tietokannat takkuavat tai kaipaat ratkaisua raportointiin, ota yhteyttä minuun. Tehdään yhdessä jotain hienoa!

– Päivi