Esittelyssä Paula Aalto

Paula Aalto


Esittelyssä Paula AaltoHei!

Aloitin työt Sulavalla toukokuun alussa. Aloitus oli varsin vauhdikas; torstaina sovittiin aloituksesta, perjantaina tilattiin kone, maanantaina allekirjoitettiin työsopimus ja se oli samalla ensimmäinen työpäiväni. Tilattu tietokone ei ehtinyt saapua tässä tahdissa, mutta kotikone sekä Microsoftin online-kirjautuminen auttoivat minut heti Sulavan intraan, Teamsiin ja kalenteriin. Kaikki palvelut olivat saman tien helposti käytössä myös puhelimessa. Niin sanottua perinteistä IT-tukea tarvittiin vain koneen tilaamiseen, käyttäjätunnuksen luomiseen ja Teams-ryhmiin lisäämiseen.

Kone saapui tiistaina iltapäivällä ja keskiviikkoaamuna pääsin avaamaan sen. Koneelle ei perinteisesti asennettu imagea tai odotettu, että tarvittavat sovellukset ”tippuvat” SCCM:n tai Intunen kautta, vaan jälleen kaikki tarvittavat palvelut olivat saman tien käytettävissä uudella koneella vaivattomasti ja helposti.

Yhtä vaivatonta kuin koneen käyttöönotto, on ollut integroitua sulavaan tiimiin. Työskentelytilat ovat viihtyisät ja uudenaikaiset monitoimitilat. Minut on otettu todella lämpimästi vastaan, kiitos siitä ihanille uusille kollegoille.

Sulavalla tulen aluksi tekemään tehokkuutta ja tuottavuutta lisääviä O365-loppukäyttäjäkoulutuksia. Minua kiinnostaa myös tietotyön muutos ja se millä tavalla teknologiaa hyödyntäen voidaan tehostaa yritysten toimintaa, parantaa loppukäyttäjälle tuotettavia palveluita, päätelaitteiden elinkaaren hallintaa, palvelun laatua sekä tietoturvaa.

Myös loppukäyttäjätuen sekä palvelunhallinnan kehittäminen on lähellä sydäntäni. Haluaisin, että jokainen loppukäyttäjäpalvelua itse tuottava tai ulkoistettuja palveluita ostava yritys miettisi jatkuvien palveluiden toimitusprosessit uudelleen nykyaikaisen teknologian mahdollistavalla ja palvelun mitattavuutta, laatua ja tietoturvaa parantavalla tavalla.

Minulla on vuosien kokemus ICT-palveluista, erityisesti loppukäyttäjäpalveluista sekä näiden lisäksi jatkuvien palveluiden tuottamisen tukimallista, palvelunhallinnasta ja palveluintegraatioista.
Työtäni ohjaava punainen lanka on käyttäjäkokemuksen parantaminen ja toiminnan tehostaminen teknologian avulla. Loppukäyttäjäkokemus tietokoneen käyttöönotossa pitäisi olla juuri alussa kuvaamani kaltainen. Koneen varsinaisen käyttöönoton lisäksi tarvitaan jatkuvan palvelun ajan tasalla pitävät päivitysprosessit ja liiketoiminnan käyttämät sovellukset.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit joko koulutuksista tai päätelaitteiden elinkaarenhallinnan tehostamisesta M365-ympäristöä hyödyntäen.Consultant. Paula on koulutukseltaan filosofian maisteri tietojenkäsittelytieteestä ja hänellä on ammatillisen opettajan pätevyys. Aiempaa työkokemusta IT-alalta on kertynyt yli 20 vuotta ICT-palveluista, erityisesti loppukäyttäjäpalveluista, sekä jatkuvien palveluiden ja palvelunhallinnan osaajana. Sähköposti: paula.aalto@sulava.com