Esittelyssä Pauli Rekola


Esittelyssä Pauli RekolaMoi,

Olen Pauli ja olen erittäin innostunut työskentelemään Sulavalaisten ja Sulavan asiakkaiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa. Olen asiakassuuntautunut, joten minua motivoi työtä helpottavien ratkaisujen löytäminen IT:n avulla. Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaan tarpeita, ja etsin parhaat ja motivoivat tavat täyttää asiakkaan tarpeet.

Minulla on aiempi työkokemus asiakkaan puolella, jossa työhöni kuului SharePoint ja SharePoint osana O365:sta. Nykyisin SharePoint ei toimi enää yksin, SharePoint kytkeytyy muihin O365-ohjelmiin ja muut ohjelmat kytkeytyvät SharePointtiin. O365 taustalla toimii Office Graph ja Groups, jotka mahdollistavat hienoja asioita. Olen siis innostunut uudesta O365:sta ja sen mahdollisuuksista, tulevissa projekteissa toivonkin pääseväni hyödyntämään niitä laajamittaisesti. O365:n lisäksi olen toiminut IT projektipäällikkönä CRM projektissa ja tehnyt erilaisia muita IT projekteja ketterästi. Lisäksi olen toiminut kouluttajana.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri puheviestinnästä. Puheviestintä tarkastelee ihmisten välistä vuorovaikutusta. Vuorovaikutus voi tapahtua kahden tai useamman ihmisen välillä kasvokkain tai teknologiavälitteisesti. Puheviestinnässä erikoistuin työyhteisöjen kehittämiseen ja johtamiseen sekä teknologiavälitteiseen viestintään

Tehdään yhdessä jotakin hienoa!
PauliPaulilla on laaja kokemus eri teknologioista asiakkaan näkökulmasta. Pauli ymmärtää loppukäyttäjien ja liiketoiminnan tarpeet ja osaa tarjota niihin moderneja ratkaisuja.