Esittelyssä Taru Eronen


Esittelyssä Taru EronenTervehdys!

Olen Taru, Onsightin uunituore kurssikoordinaattori.

Työurani on asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja projektinhallinnan ympäriltä. Uusi roolini on yhdistelmä kaikkea tätä, joten tulen varmasti olemaan kuin kotonani uudessa tehtävässäni. Kaupallinen koulutukseni on myös myynnin ja markkinoinnin alaa. Opiskelujen jälkeen olen saanut olla erinomaisissa työpaikoissa ja olen rohkeasti tarttunut erilaisiin toimenkuviin ja haasteisiin. Urani on ollut äärimmäisen opettavainen ja olen siitä kiitollinen.

Nyt olen itselleni uudella alalla ja huippuosaajien joukossa. Täällä jos jossain voin kehittää itseäni jälleen lisää ja eteenpäin.

Minusta on moneksi ja pidän päivien vaihtelevasta ja tapahtumarikkaasta sisällöstä. Edellisestä työstäni animaatioiden ja dubbauksen maailmassa otan mukaani muutaman erinomaisen hahmon vaikutteita tulevaan toimistoninjan rooliini. Positiivisuudella, avoimuudella ja luottavaisella ilmapiirillä saavutetaan tavoitteita. Lupasin olla tarvittaessa Madagascarin pingviineistä Kowalski, Alokas tai Kippari.

Tuon oman persoonani ja työpanokseni Onsightille, jotta sinulla, tuleva kurssilainen, on paras mahdollinen päivä kurssillamme ja olet myös aina tervetullut uudestaan.

Hauska tutustua, nähdään kursseilla ja tapahtumissa!Onsightin kurssikoordinaattori. Tehtävänäni on varmistaa että sinulla on paras mahdollinen päivä kurssillamme ja olet myös aina tervetullut uudestaan. Nähdään Vilhonkadulla!