Esittelyssä Vesa Nopanen


Esittelyssä Vesa NopanenHei! Olen Vesku Nopanen ja aloitin Sulavalla konsulttina marraskuussa!

Minulle on kertynyt IT-alalta kokemusta reilusti yli 20 vuoden ajalta ja olen toiminut vuosien saatossa hyvin erilaisissa asiantuntijatehtävissä, asiakaskentissä sekä myös useammassa eri roolissa myynnistä projektipäällikköön. Kaiken tuon lopputuloksena on laaja-alainen konsultti. SharePointiin sain ensikosketukseni noin 15 vuotta sitten, mutta viimeisten 7 vuoden aikana Office 365 ja sitä myötä sen moninaiset työkalut, kuten Microsoft Teams ja edelleen myös SharePoint, ovat olleet vahvasti esillä töissäni.

Olen myös Microsoft MVP (Most Valuable Professional) Office Apps & Services -alueelta. Toimin yhteisössä aktiivisesti niin Office 365 -tietouden jakajana, esiintyjänä kuin Suomen Teams Yhteisön yhtenä organisoijana. Oma intohimoni keskittyy Microsoft Teamsin ympärille, koska tuon työkalun myötä on auennut mahdollisuus muuttaa niin työskentelytapoja kuin -kulttuuriakin monessa organisaatiossa. Itselleni on erittäin tärkeää saada työ ja elämä yhdistettyä parhaalla mahdollisella tavalla ja se on vain parantunut Teamsin myötä. Tiimityö on parasta!

Paikkariippumaton työ on myös tärkeä osa työelämääni, koska asun Turussa perheeni kanssa. Pidänkin yhteyttä työkavereihin ja asiakkaisiin useimmiten videokokousten (Microsoft Teams tottakai) kautta, mutta mielelläni tapaan myös ihmisiä kasvotusten!

Verkostoidun mielelläni kanssasi, laita kutsua tulemaan!
LinkedIn
Twitter
Kirjoitan myös Microsoft Teams ja Office 365 -aiheista blogia

 

Tervetuloa Veskun webinaariin!

Microsoft Teams Spotlight: Latest features and roadmapsVesku on toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Vesku on erikoistunut Office 365:n ja Microsoft Teamsin tarjoamiin modernin työn ratkaisuihin, mutta kokemusta löytyy monista erilaisista toimialoista ja teknologioista.