Etsittekö koulutustiloja?


Etsittekö koulutustiloja?Etsittekö koulutustiloja? Vuokraamme Helsingin keskustassa sijaitsevia nykyaikaisia ja viihtyisiä tietotekniikkaluokkiamme päiväksi, illaksi tai viikonlopuksi.

Lue lisää tiloistamme täältä.

M-Files aloitti kanssamme yhteistyön koulutustilojen vuokraamisesta vuoden 2014 tammikuussa. M-Files järjestää tiloissamme koulutuksia niin omalle henkilöstölleen kuin myös asiakkaillensa. Tarjoamme asiakkaille myös mahdollisuutta asentaa tietokoneisiin ohjelmistoja omiin tarpeisiinsa, sekä luoda harjoitusympäristöjä koulutuksessa käytettävien harjoitusten tueksi.

”Koulutustilan sijainti ja fiilis, tekniikan toimivuus ja meidän toiveiden huomioiminen koulutusjärjestelyissä. Yksinkertaiset syyt siihen, miksi olette meidän valinta!”, kertoo Hanna, M-Files-kouluttaja.

M-Files

M-Files Oy:n ohjelmistoratkaisut mullistavat tiedon hallinnan, jakamisen ja suojaamisen. Ratkaisut perustuvat tehokkaaseen metatietojen hyödyntämiseen, jossa tietoa ei luokitella perinteisen kansiohierarkian, vaan sisällön perusteella. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Filesia voi käyttää paikallisena ohjelmistona, pilvi- tai hybridiratkaisuna. Asiakkaitamme ovat muun muassa Flybe Airlines, Gasum, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Yrityksen tytäryhtiö M-Files Inc. sijaitsee USA:ssa.Twitter: @jussiroine