Helppoutta ja nopeutta CRM:n käyttöön Windows-applikaatiolla


Helppoutta ja nopeutta CRM:n käyttöön Windows-applikaatiollaMervi Kähönen työskentelee Sulavassa vastuualueenaan Dynamics CRM –hankkeiden läpivienti, mukauttaminen ja projektijohtaminen.

Tablettilaitteille tarkoitettu Microsoft Dynamics CRM:n Windows-applikaatio helpottaa myös tavallisen läppärikäyttäjän arkea. Sovelluksen käyttö on nopeaa ja helppoa esimerkiksi myynnille. Käyttäjä näkee vain olennaisen, ja voi tarvittaessa helposti räätälöidä suoraan aloitussivulle kaikki itselleen tärkeät asiat. Sovellus on riittävän pelkistetty, jotta käyttäjä ei huku toiminnallisuustulvaan, vaan löytää helposti eniten käyttämänsä toiminnot.

Sovelluksessa on kätevä päänäkymä “Sales Dashboard”, jossa näkyy pähkinänkuoressa käyttäjän omat asiat (tai muut ylläpitäjänmäärittelemät näkymät). Päävalikosta pääsee tarkastelemaan tärkempiä entiteettejä tarkemmin eri näkymien kautta. Kaikki tietueet ovat editoitavissa hiirellä tai sormella kosketusnäyttöä painamalla. Aktiviteettien kuittaaminen tehdyksi tapahtuu klikkaamalla etusivulla aktiviteetin vieressä olevaa checkboxia (valintaruutua), ja uusien tietueiden lisääminen onnistuu suoraan etusivulta kunkin listan yläpuolella oleavaa plusmerkkiä painamalla. Jos et löydä jotain tarvitsemaasi etusivulta, voit etsiä sen vasemman yläkulman valikon kautta ja “pinnata” sen etusivulle. Näin haluamasi näkymä tai tietue on jatkossa etusivun ”Pinned Tiles”-osassa aina yhden klikkauksen päässä.

Dynamics_tablet_dashboard-sulava

Kuva: Microsoft Corporation

Ehdottomasti kaikkein paras ominaisuus applikaatiossa on hakutoiminto, joka löytyy kokoajan suurennuslasipainikkeen muodossa oikeasta yläkulmasta. Toisin kuin varsinaisessa järjestelmässä, tämä haku nimittäin hakee kaikkialta CRM:stä kerralla! Laitat hakusanaksi esimerkiksi asiakasyrityksen nimen, saat tuloksiin samaan näkymään rinnakkain asiakkaan, kyseisen asiakkaan kontaktit, kyseisen asiakkaan opportunityt jne. Vaikkapa asiakkaan soittaessa näet siis yhdellä silmäyksellä kyseiseen asiakkuuteen liittyvät tärkeimmät asiat keskustelun tueksi.

Ohjeet tablettiversion käyttöönottoon organisaatiossasi löytyvät täältä.

Ota yhteyttä, niin voimme tulla kertomaan lisää Dynamics CRM:n monista eri käyttömahdollisuuksita yrityksessäsi.