ICT-palvelutalo Chilit Oy ja Onsight Helsinki yhteistyöhön koulutuskortin merkeissä


ICT-palvelutalo Chilit Oy ja Onsight Helsinki yhteistyöhön koulutuskortin merkeissäOnsight Helsinki ja Chilit Oy aloittivat viime vuonna yhteistyön asiantuntijoiden koulutuksista koulutuskortin avulla. Koulutuskortti sopii mainiosti Chilit Oy:n kaltaisille yrityksille, joissa panostetaan vahvasti IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen.

Koulutuskortti sisältää sovitun määrän koulutuspäiviä, ja näillä koulutuspäivillä asiakkaan henkilöstö ilmoittautuu koulutuksiin asiakkaalle ajankohtaisista aiheista. Koulutuskortilla on mahdollista ostaa kaikkea Office-tuotteiden peruskursseista lähtien aina todella syvälle menevien asiantuntijakoulutusten väliltä. Onsightin koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa kouluttaa henkilöstöä, ja sen voi helposti muokata kooltaan ja kestoltaan juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Koulutuskortti sopii hyvin monipuolisiin koulutustarpeisiimme” – Jari Perämäki, Chilit Oy

Harkitsetteko koulutuskortin hankintaa tai kaipaatteko lisätietoa aiheesta? Tulemme mielellämme keskustelemaan koulutuskorttivaihtoehdoistamme sekä kuinka voisimme ratkaista koulutustarpeenne.

Lisätietoa aiheista antaa myyntipäällikkömme Janne Gartman janne.gartman@sulava.com, puh. 045 150 9449).Sales Executive