Onsightin Jussi ja Heidi saivat jälleen Microsoft MVP-tunnustukset


Onsightin Jussi ja Heidi saivat jälleen Microsoft MVP-tunnustuksetTänäkin vuonna heinäkuu alkoi Onsightissa iloisissa merkeissä, kun Jussi Roine sai Microsoftin arvostetun Most Valuable Professional (MVP) –tunnustuksen Office Servers and Services ja Heidi Enho Excel ja Data Platform –kategorioissa.

Keitä MVP:t ovat?

Microsoft on jo yli parinkymmenen vuoden ajan myöntänyt vuosittain MVP-tunnustuksia henkilöille, jotka jakavat höydyllistä Microsoftin teknologioihin liittyvää tietoutta vapaaehtoisesti, aktiivisesti ja usein myös vastikkeetta. Tällä hetkellä MVP-asiantuntijoita on maailmanlaajuisesti muutamia tuhansia ja Suomessa lähes 20.

Onnea siis myös kaikille muille suomalaisille MVP-palkituille!

MVP-asiantuntijoilla voi olla hyvin erilaiset taustat ja ansiot. Osa vastailee avoimilla teknisillä foorumeilla kysymyksiin ja ratkoo loppuasiakkaiden ongelmia, jotkut kiertävät puhumassa kansainvälisissä seminaareissa, toiset julkaisevat omaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita sekä kirjallisuutta, ovat toteuttaneet hyödyllisiä sovelluksia tai avustaneet merkittävästi Microsoftia tuotekehityksessä.

Onsightin MVP:t

Onsightissa työskentelee neljä Microsoft MVP-tunnustuksen saanutta asiantuntijaa:

Heidi Enho

Entuudestaan Onsightin Excel MVP:nä Power BI- ja Excel-velholle Heidi Enholle myönnettiin MVP nyt myös Data Platform -kategoriassa. Heidillä on myös suosittu Hexcelligent.fi-blogi, jonka aihepiireinä Excel ja Power BI. Lue Heidin jutut täältä.

 

Arto Roth

Arto sai MVP-tunnustuksen ensimmäistä kertaa pitkällä urallaan helmikuussa. Arto toimii Microsoft-kouluttajana (MCT), ja on myös järeästi sertifioitu asiantuntija Windows 10 – ja Windows Server-alustoilla. Lue Arton julkaisemat artikkelit täältä.

 

Olli Jääskeläinen

Olli sai myös MVP-tunnustuksen ensimmäistä kertaa helmikuussa. Hän toimii Onsightilla Office 365- ja SharePoint-ratkaisujen pääarkkitehtina, kouluttajana ja myös SharePoint & Office 365-käyttäjäkerhon vetäjänä Suomessa. Olli suoritti 2012 Microsoft Certified Master-tutkinnon yhtenä harvoista osaajista maailmalla. Lue myös Ollin esittely täältä.

Jussi Roine

Jussi on jo useampana vuotena ansioitunut MVP-tunnustuksella, Office 365 ja SharePoint-osaamisestaan. Hän toimii Onsightin teknologiajohtajana, ja arkkitehtina asiakkaiden pilvipalveluprojekteissa. Jussi suoritti yhdessä Ollin kanssa Microsoft Certified Master-tutkinnon 2012, ja toimii myös MCT Regional Lead-roolissa toista vuotta Suomessa. Jussi on nimitetty huhtikuusta eteenpäin kaksivuotiskaudeksi Microsoftin toimesta Regional Director (RD)-rooliin. Lue Jussin julkaisemat jutut täältä.

Sinusta tai kollegastasi MVP?

Jos teet asiantuntijatyötä Microsoftin tuotteiden parissa, janoat tietoa ja haluat jakaa sitä, olet aktiivinen etkä pelkää ”ylimääräistä” mutta äärimmäisen kiinnostavaa puuhaa ja haluat verkostoitua maailmanluokan asiantuntijoiden kanssa, kannattaa jatkaa ja hakeutua entistä näkyvämpiin asiantuntijatehtäviin! Työ ei takuulla lopu ja MVP-tunnustuksen myötä sitä tulee varmasti lisää.

Lue lisää Microsoftin MVP-sivuilta ja ehdota itseäsi tai kollegaasi, johon kuvaus sopii ja joka mielestäsi ansaitsee tunnustuksen asiantuntemuksestaan.Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä timo.ollikainen@sulava.com tai https://fi.linkedin.com/in/ollikainentimo