Kevään kurssitarjonta Kuopiossa


Kevään kurssitarjonta KuopiossaAiemmin hehkutimme uuden toimipisteen avaamisesta savon sydämeen, Kuopioon. Kuopio kuuluu Suomen kymmenen suurimman kaupungin joukkoon ja siellä asuu yli 100 0000 asukasta. Tämän lisäksi kaupunki tunnetaan myös merkittävänä yliopistokaupunkina ja osaamisalueena. Haluammekin päästä luomaan oma jalanjälkemme Kuopion osaamisalueella ja koulutustarjontaan.

Pyöräytämme toiminnan käyntiin tarjoamalla maksuttoman aamiaisseminaarin erittäin suositusta aiheesta, Power BI:stä, 22.3.2017! Tutustu ja tule mukaan!

Kevään kurssit käynnistyvät heti huhtikuun alussa ja vaihtelevat SharePointista aina PowerBI:hin.

 

Kurssit

PowerApps & Flow -perusteet 3.4.2017

Kurssilla opitaan perusteet PowerApps- ja Flow-pilvipalveluista. Kurssi on tarkoitettu Office 365 tai Dynamics 365 käyttäjille, jotka haluavat oppia tekemään sovelluksia ja työnkulkuja uusimmilla välineillä.

Power BI tutuksi 7.4.2017

Kurssilla opitaan, miten laatia Power BI –raportteja sekä tehdä pilvipalveluun julkaistuista raporteista koontinäyttöjä eli dashboardeja muille jaettavaksi!

SharePoint Online Microsoft arkkitehdeille 18.4.2017

Kurssin tavoitteena on käydä läpi SharePoint Onlinen tekniset ominaisuudet ja arkkitehtuurierot SharePoint Server 2010/2013/2016-versioihin.

SharePoint Designer 2013 21.4.20107

SharePoint-työtilojen sisältöä voi muokata ja mukauttaa selaimessa tiettyyn rajaan asti. Mutta kun haluaisit vähän erilaisen uuden luettelokohteen luontilomakkeen tai luoda oman työnkulun tai näyttää sivulla tietoja ulkoisesta tietolähteestä, on SharePoint Designer siihen oikea työkalu. Tule kurssille oppimaan, miten saat kaiken irti SharePoint-työtilastasi!

SharePoint 2013/2016/Online-sivuston pääkäyttäjälle 15.5.2017

Tällä kurssilla perehdytään SharePointin saloihin sivuston pääkäyttäjän/omistajan näkökulmasta. Tutustutaan web-osiin, sovelluksiin, dokumentinhallintaan, sivustojen hallintaan ja sivujen muokkaamiseen. Tervetuloa sukeltamaan SharePointin pinnan alle!

SharePoint-intranetin suunnittelu ja rakentaminen 22.5.2017

Oletteko rakentamassa intranetia SharePointilla? Kaipaatko lisätietoa SharePointin mahdollisuuksista ja työvälineitä intranetin suunnitteluun? Tämä kurssi tarjoaa tietämystä ja välineitä SharePoint-intran suunnitteluun ja rakentamiseen.

Tutustu myös kouluttajiimme!

Olli Jääskeläinen

Olli toimii Onsightilla Office 365- ja SharePoint-ratkaisujen pääarkkitehtina, kouluttajana ja myös SharePoint & Office 365-käyttäjäkerhon vetäjänä Suomessa. Olli suoritti 2012 Microsoft Certified Master-tutkinnon yhtenä harvoista osaajista maailmalla. Vuoden 2017 alussa Olli sai myös MVP-tunnustuksen ensimmäistä kertaa.

Lue myös Ollin esittely täältä.

Katja Jokisalo

Katja Jokisalo Microsoft-konsultti, erityisosaamisenaan Office 365 ja SharePoint. Katjan leipätyötä on kohta kahdeksan vuoden ajan ollut tietotyön kehittäminen, sielunkumppaninaan SharePoint. Katjan sydäntä lähellä ovat hakutoiminnot ja hankintojen hyötykäyttö.

Katjalla on myös suosittu Vohveli-blogi, jonka aihepiireinä Office 365 ja SharePoint, mutta selkokielellä. Lue myös Katjan esittely täältä.

Päivi Pulkkinen

Päivin erikoisalaa ovat SQL Server tietokannat ja kaikenlainen raportointi, erityisesti Reporting Services ja Power BI. Päivillä on takanaan on pitkä kokemus erilaisista tietojärjestelmäprojekteista. Hän on ollut kehittämässä henkilöstöhallinnon järjestelmiä, sukeltanut syvälle tietokantamallinnuksen maailmaan ja ollut osallisena tietovarastojen teossa. Viime vuodet Päivi on keskittynyt raportointiratkaisujen toteuttamiseen MS Project Onlinen ja CRM:n päälle.
Lue Päivin esittely täältä.

Luokkatilamme Kuopiossa

Aivan keskustassa, Kuopiossa torin vieressä, sijaitsevat luokkatilamme 12 henkilölle. Tilat ovat modernit ja sopivat monenlaisiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin.

Tilat sijaitsevat osoitteessa

Myllykatu 1-3
70100 Kuopio

Haluatko kuulla kurssitarjonnastamme ensimmäisten joukossa? Liity jakelulistalle!
Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä timo.ollikainen@sulava.com tai https://fi.linkedin.com/in/ollikainentimo