Kevään SharePoint ja Office 365 HPR-seminaari lähestyy!


Kevään SharePoint ja Office 365 HPR-seminaari lähestyy!Kevään SharePoint ja Office 365 HPR seminaari lähestyy. Tapahtuma järjestetään 9.5.2017 Jätkäsaaressa, Hotel Clarion Helsingissä. Olethan jo ilmoittautunut mukaan? Jo ensimmäisen viikon aikana kevään seminaariin 9.5.2017 ilmoittautui yli 50 henkilöä. Nyt kannattaakin ilmoittautua pian, sillä etuhinta päättyy 7.4.2017.

Luvassa on jälleen melkoinen kattaus mielenkiintoisia puhujia ja esityksiä. Tällä kertaa olemme saaneet mukaan F-Securen tutkimusjohtajan Mikko Hyppösen. Hän pitää kevään HPR-seminaarissa esityksen otsikolla Tummia Pilviä – Verkon Tietoturva. Esitys antaa varmasti ajattelemisen aihetta niin paikallista SharePoint-ympäristöä käyttäville kuin pilvipalveluihin siirtyneille.

Keynote-puheenvuorojen lisäksi case-tarinoita ovat kertomassa mm. Kirsi Sahlstén (Outotec), Venla Virkajärvi (OP), Krista Karusalmi (Haaga-Helia) sekä Elsa Taskinen ja Laura Heikkilä (HRAKS). Case-esitysten kautta on mahdollista oppia suoraan toisilta organisaatioilta. Poimi parhaat palat ja vältä karikot! Uskomme, että olet kiinnostunut myös siitä mitä Olli Jääskeläinen ja Katja Jokisalo kertovat Office 365, SharePoint Framework sovelluskehitysmallista ja SharePoint-ratkaisuista.

Ja tuttuun tapaan Jussi Roine (Onsight) ja Juha Anttila (IITC) kertovat viimeisimmät kuulumiset SharePoint ja Office 365 rintamilta.

Tutustu ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu heti mukaan!Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä sähköpostitse: timo.ollikainen@sulava.com tai verkostoidu kanssani LinkedInissä Timo Ollikainen