Koe työn tulevaisuus seminaarissamme 13.4.2016


Koe työn tulevaisuus seminaarissamme 13.4.2016Office 365-palvelut ovat Suomessa laajemmin käytössä kuin oikeastaan missään muualla maailmassa – ainakin myytyjen lisenssien valossa. Valitettavan usein tilanne on kuitenkin se, että lisenssien oikeuttamia palveluita ei ole otettu käyttöön ollenkaan tai ne ovat hyvin vajavaisessa käytössä. Pilviajalla kaikilla on mahdollisuus saada samat palvelut käyttöön. Todellinen kilpailuetu ja työn tehostuminen syntyvät sitä kautta, miten palveluita käytetään ja miten organisaatio pystyy toimimaan tehokkaasti jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Apped syntyi todellisesta tarpeesta

Olemme kaikki tottuneet käyttämään vapaa-ajallamme valtaosaa palveluista (pelkästään) mobiililaitteilla. Työpaikoilla työskentely sen sijaan taas tapahtuu useimmiten PC:llä – ainakin toimistotyötä tekevillä. Kentällä oleva henkilöstö taas on edelleen aivan liian usein lähes kokonaan uuden ajan tietojärjestelmien tavoittamattomissa ja siten täysin ulkona päivittäisestä vuorovaikutuksesta muiden kanssa.

Apped perustettiin täyttämään tämä aukko. Apped luo mobiilisovelluksia, jotka täydentävät Microsoftin pilvipalveluita ja luonnollisesti integroituvat myös muihin järjestelmiin. Niiden avulla pystytään ulosmittaamaan konkreettisia hyötyjä jo tehdyistä investoinneista Microsoftin pilvipalveluihin sekä muuttamaan työtapoja pysyvästi. Sovellukset voidaan ottaa vaivattomasti käyttöön ja niiden käyttäminen on vähintään yhtä helppoa, kuin mihin olemme vapaa-ajallamme tottuneet.

Sovelluksia erilaisiin tarpeisiin

Appedin ensimmäinen sovellus Pulse on jo saatavilla Windows-, iOS- ja Android-laitteille. Sen avulla voidaan reaaliajassa seurata ja mitata sitä, miten organisaatio ja/tai sen eri osat voivat. Pulsen avulla voidaan myös seurata henkilöstön reaktiota erilaisiin uutisiin, kampanjoihin, tapahtumiin tai oikeastaan mihin tahansa. Seuranta voi olla kertaluonteista tai pysyvää. Pulse tarjoaa myös interaktiivisen kanavan toiminnan kehittämiseksi ja palautteen keräämiseksi.

Seuraavat sovellukset tulevat keskittymään mm. aikataulujen ja kalentereiden hallintaan muuttuvassa työympäristössä, myynnin ja työn tehostamiseen sekä luonnollisesti jatkuvan vuorovaikutuksen lisäämiseen kaikilla organisaation tasoilla

Koe itse, niin uskot

Tervetuloa kuulemaan tietotyön tulevaisuudesta 13.4. klo 14-19. Kerromme konkreettisten esimerkkien ja asiakacasejen kautta miten Microsoftin pilvipalvelut, Sulavan osaaminen sekä Appedin sovellukset muuttavat työn pysyvästi. Osallistumalla tilaisuuteen pääset oppimaan ja kokemaan tietotyön tulevaisuuden. Tämän kokemuksen jälkeen perinteinen intranet tuntuu kovin vanhanaikaiselta elämykseltä.

Lisäksi tilaisuudessa on esillä demoja ja parhaita käytäntöjä, mahdollisuus kokeilla Appedin sovelluksia sekä esittelyssä Microsoftin uusinta teknologiaa, mm. Surface Hub. Lisäksi tarjolla on tietysti herkullista purtavaa ja maittavine ruokajuomineen. Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu organisaatioiden johdolle ja (tieto)työn menetelmien kehittämisestä vastaaville.

Tilaisuus järjestetään Microsoft-talolla keskiviikkona 13.4.2016 kello 14-19. Sulavan ja Appedin asiantuntijapuheenvuorojen sekä asiakastarinan jälkeen nautimme yhdessä hyvästä ruoasta ja verkostoitumisesta. Tervetuloa mukaan rakentamaan yhtenäisempää työkulttuuria!

Tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, voit ilmoittautua mukaan osoitteessa https://www.eventbrite.com/e/vapaudu-kahleista-kohti-yhtenaisempaa-tyokulttuuria-tickets-22682217122.Aki on Sulavan perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Sulavan projekteissa Aki osallistuu mm. uusien palveluiden innovointiin, tiekarttojen laatimiseen sekä asiakkaidemme johdon ja tietohallinnon sparraukseen.