Koronaviruksen vaikutukset Sulavan toimintaan


Koronaviruksen vaikutukset Sulavan toimintaanIf you wish to read this notice in english, you will find it here

Päivitetty 29.6.2020 klo 10:00:
Sulava palaa elokuussa valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan normaaliin arkeen. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja muutamme toimintaamme nopeasti tarpeen mukaan. Sulavalla sekä omien että asiakkaidemme ja kumppaneidemme työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi on ykkösprioriteettimme.

Elokuussa tarkastamme THL:n ja valtioneuvoston ohjeistukset ja muokkaamme toimintapaamme välittömästi, mikäli tarvetta ilmenee. Päivitämme kaikki toiminnassamme tapahtuvat muutokset tähän uutiseen.

Teemme kaikkemme auttaaksemme asiakkaitamme selviämään tästäkin tilanteesta digitaalisten välineiden ja palveluiden tehokkaalla hyödyntämisellä sekä toiminnan joustavalla muokkaamisella jatkuvasti muuttuvan tilanteen mukaan.

Olemme laajentaneet sekä ilmaista että maksullista koulutustoimintaamme kattamaan koronaviruksen aiheuttamat muutokset työkulttuuriin sekä Microsoftin pilviteknologian hyödyntämiseen. Olemme luoneet asiakkaillemme valmiita ratkaisuita ja toimintamalleja etätöihin siirtymiseen, takaisin toimistoon siirtymiseen, viestinnän tehostamiseen sekä kenttätyössä olevien työn ja työturvallisuuden tukemiseen.
.

Sulavan konsultointiliiketoiminta

Kesän aikana suositamme työntekijöillemme edelleen toistaiseksi etätyötä, mutta työskentely toimistoissa on sallittua henkilökunnan terveydentila huomioiden. Asiakaspalavereissa suosimme Teams-tapaamisia, mutta myös kasvokkain tapahtuvat tapaamiset ovat mahdollisia. Riskiryhmään kuuluvien osalta käytämme tapauskohtaista harkintaa.

Koulutuskeskuksessa järjestettävät koulutukset ja testikeskus

Kaikki koulutukset pidetään online-toteutuksina 30.6. saakka. Luokkakoulutukset käynnistyvät jälleen normaalisti 17.8. alkaen ja testikeskuksen toiminta jatkuu ennallaan, elleivät hallituksen ohjeistukset muutu.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti syksyn kurssien osalta. Olemme tehostaneet varotoimia toimipisteissämme mm. siivouksen ja desinfioinnin osalta tartunnan ehkäisemiseksi. Seuraamme virustilanteen kehittymistä ja virallista ohjeistusta, ja opastamme tarvittaessa osallistujia tarkemmin varotoimenpiteisiin tai siirtymiseen etäkoulutuksiin.
Kurssikeskuksen asiakaspalvelun yhteystiedot: info@sulava.com tai 020 740 2790

Lopuksi

Koronavirus vaikuttaa nyt ja pitkällä tähtäimellä merkittävistä meihin jokaiseen. Sulavan osalta nojaamme tässäkin tilanteessa vahvasti arvoihimme, joiden valossa sitoudumme mm. seuraavaan:

  • Pyri parhaaksi sekä Jaa osaamistasi: Meillä on maailman paras osaaminen Microsoftin pilvipalveluiden hyödyntämisessä työn tehostamiseksi. Meidän tulee tässä tilanteessa pystyä jakamaan osaamistamme asiakkaidemme lisäksi myös kaikille muille osaamistamme tarvitseville.
  • Pidä huolta: Sulavan organisaation ensisijaisena tehtävänä on pitää tässäkin tilanteessa huolta työntekijöistämme sekä asiakkaistamme ja kumppaneistamme. Meidän pitää pystyä valjastamaan osaamisemme muiden käyttöön, jotta jokainen organisaatio pystyy toimimaan kaikissa eteemme tulevissa tilanteissa.
  • Menestymme yhdessä: Vallitsevassa tilanteessa kukaan ei selviä yksin. Emme jätä ketään yksin tässäkään tilanteessa vaan selvitämme kaikki vastaantulevat vaikeudet yhdessä.
  • Sinulla on valta: Itsekkyydelle ei ole tilaa tässä tilanteessa. Meidän kaikkien on toki pidettävä huolta itsestämme ja lähimmäisistämme, mutta sen lisäksi meidän jokaisen tulee tehdä kaikkemme koko yhteiskunnan – ja erityisesti heikoimmassa asemassa olevien – eteen.


Aki on Sulavan perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Sulavan projekteissa Aki osallistuu mm. uusien palveluiden innovointiin, tiekarttojen laatimiseen sekä asiakkaidemme johdon ja tietohallinnon sparraukseen.