Kouluttaudu azure-osaajaksi!


Kouluttaudu azure-osaajaksi!Pilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä ja osaamisvaatimuksia ja sen myötä Microsoftin kumppaniyrityksillä on tarve rekrytoida useita osaajia työskentelemään Azure-pilviteknologian pariin.

Onsight ja Sulava on jälleen valittu vastaamaan koulutusohjelman koulutussisällöistä jo toisen kerran järjestettävään Microsoft Azure Akatemiaan, joka kasvattaa 30 uutta pilvipalveluosaajaa vastaamaan tarpeeseen. Microsoft Azure Akatemia käynnistyy jo kolmannen kerran ja tavoitteena on kasvattaa 30 uutta Azure-taituria vastaamaan alan kasvavaan osaajatarpeeseen. Microsoft Azure on joustava ja kustannustehokas pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Haku akatemiaan on nyt käynnissä. Ilmoittautumislinkin ja lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

Kuuden kuukauden (23.11.2017-28.5.2018) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi.

Microsoft Azure Akatemiaan sisältyy käytännön projekteissa oppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä, 18 huipputason koulutuspäivää, harjoitustehtäviä ja kahden Microsoft-sertifiointitestin suorittamisen.

Motivaatiosi uuden oppimiseen on tärkeintä, joten sinun ei tarvitse olla hakuvaiheessa vielä valmis Cloud Guru.

Jätä hakemus nyt!

Mikä on Azure-akatemia?Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä sähköpostitse: timo.ollikainen@sulava.com tai verkostoidu kanssani LinkedInissä Timo Ollikainen