Koulutuskortti

Koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia Sulavan koulutuspalveluja. Koulutuskortti sopii organisaatioille, joissa panostetaan laaja-alaisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

SULAVAONSIGHT KOULUTUSKORTTI

 

Koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia SulavaOnsightin koulutuspalveluja. Koulutuskortti sopii organisaatioille, joissa panostetaan laaja-alaisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

 

KUINKA SE TOIMII?

 

Koulutuskortti käy maksuvälineenä kaikilla avoimilla kursseillamme. Hintaan sisältyvät normaalit kurssitarjoilumme ja kurssimateriaalit. Koulutuskortilla voi maksaa myös asiakaskohtaisen koulutuksen ja sitä voi hyödyntää muissakin palveluissamme esim. konsultoinnissa.
Koulutuskortti helpottaa budjetointia ja suunnittelua. Koulutushankintoja keskittämällä saa myös volyymialennuksen. Kustannussäästö avoimilla kursseilla voi koulutuskortin koosta ja koulutuksen aiheesta riippuen olla jopa 50 %. Koulutuskortin käytön seuranta on helppoa, sillä toimitamme raportin kortin käytöstä säännöllisesti.
Alta löydät esimerkkejä koulutuskorteille. Huomaa kuitenkin, että kortit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

 

Asiantuntijamyyjämme neuvovat ja opastavat juuri teidän tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus.

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viestisi sisältö

Koulutuskortti vaihtoehdot

Tässä vaihtoehtoja koulutuskorteille.  Tämä kortti soveltuu erityisesti avoimien kurssien maksuvälineeksi.

15 oppilaspäivää – 5 400 € (360 € / pv)

30 oppilaspäivää – 9 900 € (330 € / pv)

50 oppilaspäivää – 15 000 € (300 € / pv)

HANKI SULAVAONSIGHTIN KOULUTUSKORTTI NYT!

 

Koulutuskortin avulla helpotat ensi vuoden koulutuksien budjetointia ja suunnittelua. Sinun ei siis vielä tarvitse päättää tarkkoja päivämääriä tai kursseja, mutta ostamalla koulutuskortin säästät rahaa ja aikaa, sillä ollessanne asiakkaanamme asiantuntijamme neuvovat ja opastavat juuri teidän tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä.

 

Keskittämällä koulutushankinnat saat volyymialennuksen. Koulutuskortin kautta lunastetut kurssipaikat ovat keskimäärin jopa 30-50 % edullisempia kuin jos ostat kurssit yksittäin.

 

Pyydä tarjousta myyntitiimiltämme

REFERENSSIMME

 

Sulava ja Chilit Oy aloittivat yhteistyön asiantuntijoiden koulutuksista koulutuskortin avulla. Koulutuskortti sopii mainiosti Chilit Oy:n kaltaisille yrityksille, joissa panostetaan vahvasti IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen.

 

Koulutuskortti sopii hyvin monipuolisiin koulutustarpeisiimme” – Jari Perämäki, Chilit Oy

 

LUE LISÄÄ