Koulutuskortti

Koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia Sulavan koulutuspalveluja. Koulutuskortti sopii organisaatioille, joissa panostetaan laaja-alaisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

koulutuskortti

SULAVAN KOULUTUSKORTTI

 

Koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia Sulavan koulutuspalveluita. Koulutuskortin avulla helpotat koulutuksien budjetointia ja suunnittelua. Hankkimalla koulutuskortin sinun ei tarvitse heti päättää tarkkoja päivämääriä tai kursseja joille osallistut. Koulutuskortin avulla säästät aikaa ja rahaa, sillä asiantuntijamme neuvovat ja opastavat juuri teidän tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä.

 

Kenelle?

Koulutuskortti sopii organisaatioille, joissa panostetaan laaja-alaisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

 

Keskitä koulutushankinnat, saat volyymialennuksen

Koulutuskortin kautta lunastetut kurssipaikat ovat keskimäärin jopa 30-50 % edullisempia, kuin ostamalla kurssit yksittäin.

 

Miten koulutuskortti toimii?

Koulutuskortti käy maksuvälineenä kaikilla avoimilla kursseillamme. Hintaan sisältyvät normaalit kurssitarjoilumme ja kurssimateriaalit. Koulutuskortilla voi maksaa myös asiakaskohtaisen koulutuksen ja sitä voi hyödyntää muissakin palveluissamme, kuten esim. konsultoinnissa. Koulutuskortin käytön seuranta on helppoa, sillä toimitamme raportin kortin käytöstä säännöllisesti.

 

Vaihtoehtoja koulutuskorteille:

15 oppilaspäivää – 6 450 € + ALV (430 € / pv)
30 oppilaspäivää – 11 700 € + ALV (390 € / pv)
50 oppilaspäivää – 17 500 € + ALV (350 € / pv)

 

Koulutuskortti soveltuu erityisesti avoimien kurssien maksuvälineeksi.
Kortit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTITIIMIIMME

 

Asiantuntijamyyjämme neuvovat ja opastavat juuri teidän tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus.

HANKI SULAVAN KOULUTUSKORTTI NYT!

 

Koulutuskortin avulla helpotat koulutuksien budjetointia ja suunnittelua. Sinun ei siis vielä tarvitse päättää tarkkoja päivämääriä tai kursseja, mutta ostamalla koulutuskortin säästät rahaa ja aikaa, sillä ollessanne asiakkaanamme asiantuntijamme neuvovat ja opastavat juuri teidän tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä.

 

Keskittämällä koulutushankinnat saat volyymialennuksen. Koulutuskortin kautta lunastetut kurssipaikat ovat keskimäärin jopa 30-50 % edullisempia kuin jos ostat kurssit yksittäin.

 

Pyydä tarjousta myyntitiimiltämme

REFERENSSIMME

 

Sulava ja Chilit Oy aloittivat yhteistyön asiantuntijoiden koulutuksista koulutuskortin avulla. Koulutuskortti sopii mainiosti Chilit Oy:n kaltaisille yrityksille, joissa panostetaan vahvasti IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen.

 

Koulutuskortti sopii hyvin monipuolisiin koulutustarpeisiimme” – Jari Perämäki, Chilit Oy

 

LUE LISÄÄ