Hae nyt SulavaAkatemiaan!

 

Sulava Oy auttaa nuoria osaajia räjähdysmäiseen starttiin työelämässään. Sulava hakee jopa 15 uutta työntekijää aloittamaan SulavaAkatemiassa tammikuussa 2020.

 

Oletko työelämän kynnyksellä oleva tulevaisuuden superosaaja? SulavaAkatemia on Sulavan oma koulutus töiden ohessa mestari-kisällihengessä kokeneiden asiantuntijoiden johdolla. Koulutus sparraa tulevaisuuden tähdistä ammattilaisia. SulavaAkatemia järjestetään nyt toista kertaa.

 

Tervetuloa meille!

Lauri kasvoi opiskelijasta IT-konsultiksi SulavaAkatemiassa: “opin mentorin tuella, millaista konsultointi on käytännössä”

 

Ensimmäiseen SulavaAkatemiaan osallistunut Lauri pääsi heti sukeltamaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja käytäntöön askel askeleelta mentorinsa Petterin mukana.

 

“Tykkäsin todella paljon siitä, että pääsi näkemään heti, millaista tämä konsultin homma oikeasti on, ja olisiko se oma juttu. Mentorointimalli olikin yksi syy, miksi tämä paikka houkutti. Meillä on tosi hienot koulutustilat, joissa on saanut kouluttautua ja suorittaa esimerkiksi Microsoft-sertifiointitestejä. Lisäksi akatemiaan kuului erilaisia tehtäviä, joiden avulla pääsi syvemmälle konsultointiin.”, Lauri kertoo. Katso video ja lue haastattelu!

Koska kukaan ei tiedä, millaisia tulevaisuuden superosaajat ovat, haemme nyt osallistujia varsin laajalla spektrillä! Olemme kuitenkin miettineet  5 mahdollista esimerkkiprofiilia, joilla Sulava Akatemiaan ainakin kannattaa hakea.

PowerApps

M365 -tietoturva

Azure

Tietotyö/Digitalisaatio

Liiketoiminnan kehittäminen

 

MIKÄ IHMEEN KUMMIPÄIVÄ?

 

Markus ja Marko sulavasti käytäväkeskustelussa

21. marraskuuta Sulava järjestää Helsingissä Kummipäivän. Tervetuloa mukaan opintojen loppuvaiheessa oleva tai juuri valmistunut korkeakoulu- ja AMK-opiskelija!
Vietät työpäivän Sulavan asiantuntijoiden matkassa todellisten asiakkaiden kanssa. Haku tämän vuoden Kummipäivään on päättynyt, haku SulavaAkatemiaan 25.11. saakka.

 

Päivän aikana kummi on läsnä sinua varten. Voit kysyä kummilta mitä vain liittyen niin Sulavaan kuin IT-alalla työskentelyyn ja nähdä kuinka Microsoftin pilvipalveluita otetaan käyttöön ja hyödynnetään Suomen parhaissa ja tunnetuimmissa organisaatioissa.

 

Päivä käynnistetään aamiaisseminaarilla, jossa tapaat kummisi ja kuulet kokemuksia elävästä työelämästä niin kokeneilta konsulteiltamme, ensimmäisen Akatemian tähdiltä kuin asiakkaaltammekin. Kummipäivään osallistuminen antaa juuri työelämän kynnyksellä olevalle hyvät eväät hakea töihin Sulavalle.

”Tule kokemaan, onko Sulava ilmapiiriltään, arvoiltaan, kulttuuriltaan ja ennen kaikkea fiilikseltään sellainen työpaikka, jossa on mukava työskennellä ja johon hakea töihin. Hyvään starttiin uralle Sulavalla kuuluu paitsi kouluttautuminen, myös kilpailukykyinen palkkaus”, kommentoi Sulavan HR-johtaja Juha Heikkonen.

SULAVAAKATEMIA SPARRAA NUORISTA OSAAJISTA AMMATTILAISIA

 

Tammikuussa 2020 työsuhteeseen valitulle nuorelle ammattilaiselle käynnistyy SulavaAkatemia, koulutus, joka sparraa tulevaisuuden tähdistä ammattilaisia. Koulutus toteutetaan töiden ohella mestari-kisällihengessä Sulavan kovimpien asiantuntijoiden johdolla.

Otso, Juha ja Mergim sulavasti palaverissa

Jokaiselle valitulle tehdään oma osaamispolku, jossa yhdistyy opiskelu, työ, sertifiointien suorittaminen Microsoftin tuoreimmista teknologioista, asiantuntijaidentiteetin rakentaminen sekä ongelmanratkaisu vanhempien asiantuntijoiden johdolla mukavassa tiimissä. Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman kertoo:

SulavaAkatemia on aivan poikkeuksellinen koulutus- ja mentorointiputki. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet itsenäiseen työskentelyyn konsulttina. Kannamme samalla kortemme kekoon alallamme olevan kroonisen osaajapulan korjaamiseksi.

MIKSI SULAVA?

 

Modernien pilvipalveluiden hyödyntäminen kasvaa erittäin voimakkaasti niin suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa kuin kansainvälisesti ja sen myötä Sulava Oy on voimakkaassa myötätuulessa. Toteutettujen projektien määrän ja koon kasvaessa Sulava rekrytoi jatkuvasti IT-ammattilaisia toteuttamaan muutosta asiakkailleen. Lokakuussa 2019 Sulavalla on 100 työntekijää.

 

Mikä on Sulava? Lue lisää

 

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.

 

Lue lisää millaista Sulavalla on olla töissä

 

Future Workplace 2020 logo

The Siqnificant Company palkitsi meidät Future Workplaces 2020 –sertifikaatilla, joka ansaitaan, kun yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Sulaville merkityksellistä on muun muassa vapaus työn tekemisessä, vaikutusmahdollisuudet, mielekkäät tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat.

Haku Kummipäivään ja SulavaAkatemiaan on päättynyt!

Haku vuoden 2019 Kummipäivään ja 2020 SulavaAkatemiaan on päättynyt. Olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Katso muut avoimet työpaikkamme