Sulava kurssit

Tarjoamme Sulavalla sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä, että avoimia kursseja Microsoft-teknologioista omissa koulutustiloissamme.

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi tarjoamme kartoituksia, testauksia, luentoja, online-koulutuksia sekä koulutusmateriaaleja.

 

Koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä.

 

Luokkakoulutukset käynnistyvät jälleen normaalisti 17.8. alkaen, elleivät hallituksen ohjeistukset muutu. 

 

Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Lue Sulavan ajankohtainen tiedote täältä.

 

Kaikki kurssit -15 %, kun ilmoittaudut kurssille 15.6.–14.8.2020 välisenä aikana. Alennuksen saat verkkokaupassamme koodilla ”KESÄ2020”. Huomioithan, että alennusta ei voi yhdistää koulutuskorttiin, SA-seteleihin tai muihin tarjouksiin.

Microsoft Office Microsoft Office

Excel Excel

Teams Teams

Power BI Power BI

Project ja Project Online Project ja Project Online

Microsoft 365 Microsoft 365

Microsoft Azure Microsoft Azure

Power Platform Power Platform

SharePoint SharePoint

Windows server Windows server

Työasemat ja päätelaitteet Työasemat ja päätelaitteet

System Center ja Sovellustenhallinta System Center ja Sovellustenhallinta

SQL Server ja tietokannat SQL Server ja tietokannat

Tietoturva Tietoturva

Sovelluskehitys Sovelluskehitys

Yhteistyökumppanit: Corellia Helsinki Yhteistyökumppanit: Corellia Helsinki