20745 Implementing a Software-Defined DataCenter

1890.00  + ALV

Tule tälle nelipäiväiselle kurssille oppimaan, kuinka ’Software Defined Datacenter’-palvelua tuotetaan ja hallitaan System Center 2016 Virtual Machine Manager:in avulla!

 

Kysy lisätietoa kurssin toteutuksesta osoitteesta sales@sulava.com

Kurssin kesto

4 päivää

SA-Seteli

Kyllä (5)

Vastuukouluttaja

Arto Roth

Materiaali

Microsoftin englanninkielinen materiaali (MOC)

Kurssin aloituspäivä 11.2.2019

Yleistä tietoa koulutuksista »
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Vastuukouluttaja


Arto Roth


Trainer / Kouluttaja ja Teknologiakonsultti

Helsinki


Vahvasti infrapuolelle suuntautuneena asiantuntijana Arto on ollut mukana monenkokoisissa ja -näköisissä organisaatioissa, niin ylläpitäjänä, toimittajana kuin myös tietohallinnon edustajana. Viimeiset kuusi vuotta Arto on toiminut koulutusrintamalla vastuualueenaan Windows Server-tuotteet ja viime vuosien aikana mukaan ovat tulleet myös Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisut.  

ARTON KOULUTUKSET

Azure IaaS-asiantuntijakoulutukset Useiden kymmenien yritysten ja satojen asiantuntijoiden kouluttaminen Microsoftin pilvipalvelualustan osaajiksi. Windows Server-asiantuntijakoulutukset Yli viiden vuoden ja satojen koulutustilaisuuksien kokemus Windows-palvelinkäyttöjärjestelmän rooleista ja hallinnasta. Windows-asiantuntijakoulutukset Yli viiden vuoden ja satojen koulutustilaisuuksien kokemus Windows työasemakäyttöjärjestelmän asennuksista, päivityksistä ja ylläpidosta.