20779A Analyzing Data with Excel

1590.00  + ALV

Kiinnostaako Excel-sertifikaatin hankkiminen? Tämä 3-päiväinen kurssi valmentaa Excel-sertifioinnin suorittamiseen. Kurssi on suunniteltu mm. kontrollereille ja analyytikoille, jotka toteuttavat datan analysointia Excelillä ja haluavat oppia hyödyntämään Excelin Business Intelligence -ominaisuuksia.

 

Kiinnostaako opiskelu omasssa tahdissa?

Löydät kurssin meiltä myös virallisena MOC On-Demand Online -koulutuksena täältä: 20779A Analyzing Data with Excel – Online!

 

 

Kurssin kesto

3 päivää

SA-Seteli

Kyllä (3)

Vastuukouluttaja

Heidi Enho

Materiaali

Microsoftin englanninkielinen materiaali (MOC)

Kurssin aloituspäivä 18.2.2019

Yleistä tietoa koulutuksista »
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Vastuukouluttaja


Heidi Enho


Senior Consultant, Trainer, Microsoft MVP

Helsinki


Heidi on vanhempi konsultti, Microsoft Certified Trainer ja ainoa Suomessa, jolla on kaksi Microsoft Most Valuable Professional eli MVP -tunnustusta.   Heidi sekä kouluttaa että toteuttaa Microsoftin Power BI -raportointiratkaisuita. Yleensä Heidin konsultointi- ja toteutusprojektit sisältävät myös koulutusta, jotta asiakkaat oppivat ylläpitämään ja kehittämään toteutettuja ratkaisuita omatoimisesti.   Power BI:n lisäksi koulutusvalikoimaan kuuluvat Excelin raportointityökalut kuten Power Pivot & Power Query tai VBA:lla toteutetut ratkaisut.   Heidi saa vuodesta toiseen kiittäviä kurssipalautteita, joissa nousee esiin opetustaito, selkeys, loogisuus, asiantuntemus ja kyky asettua eri tasoisten kurssilaisten asemaan. Niinpä Heidiltä sujuu edelleen mainiosti myös perustason koulutukset.   Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja jakaa suomalaisesta avoimesta datasta tehtyjä visualisointeja Vilahdus.fi -sivustolla sekä toimii Suomen Microsoft BI & Power BI User Groupin toisena vetäjänä.