BlackBelt – Advanced Troubleshooting the Windows OS

1990.00  + ALV

UUTUUS! Sulava tarjoaa yksinoikeudella Sami Laihon suositun ”BlackBelt – Advanced Troubleshooting the Windows OS” -kurssin.

 

Tämä kurssi toteutetaan myös online-toteutuksena ja voit ilmoittautua online-toteutukseen alla olevan linkin kautta:
BlackBelt – Advanced Troubleshooting the Windows OS (ONLINE)

 

Sami on Suomen tunnetuin Windows-asiantuntija ja -valmentaja. Hänellä on 20 vuoden laajamittainen kokemus koko Microsoftin ekosysteemistä. Samin erikoisalaan kuuluvat käyttöjärjestelmien käyttöönottosuunnitelmien auditoinnit, yritysten IT-osastojen mentorointi ja motivointi, sekä yritysten tietoturvaratkaisujen siirtäminen muuttuneiden tietoturvauhkien vaatimaan, proaktiiviseen toimintamalliin. Ignite 2018 -tapahtumassa Samin luennot valittiin sekä parhaaksi, että toiseksi parhaaksi 1708 luennon joukosta. Näin ei ole tapahtunut koskaan aiemmin Igniten historiassa, joten Sami on todella huippu luennoitsija!

 

Sami Laiho

Kurssin kesto

4 päivää

SA-Seteli

Ei

Materiaali

Englanninkielinen, PDF-muotoinen, oppimateriaali ja Windows Internals -kirja

Paikkakunta

Helsinki

Kurssin aloituspäivä 9.11.2020, 22.3.2021
Vastuukouluttaja

Sami Laiho


Yleistä tietoa koulutuksista »
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Vastuukouluttaja


Sami Laiho


Consulting & Training, Microsoft MVP


Sami Laiho pitää Suomessa järjestettävät kurssinsa yksinoikeudella Sulavan kautta ja toimii Sulavan Senior Advisorina. Laiholla on 20 vuoden laajamittainen kokemus Microsoftin ekosysteemistä. Vuonna 2019 Laiho nimettiin TiVi:n 100:n IT-vaikuttajan listalle.   Sami Laiho on ollut Microsoft MVP vuodesta 2011Most Valuable Professional on tunnustus, jonka Microsoft myöntää yhteisön eteen tehdystä työstä teknologia-alueella. Tittelin haltijat ovat aktiivisia esimerkiksi julkaisijoina sekä alan tapahtumissaLaiho oli myös Microsoft Certified Trainer Regional Lead kunniatehtävässä noin 15 vuotta.    Laihon erikoisalaan kuuluvat vianselvitys korkeammalla tasollakäyttöjärjestelmien käyttöönottosuunnitelmien auditoinnit, yritysten IT-osastojen mentorointi ja motivointiWhitelisting -käyttöönotot sekä korkean tason tietoturvaratkaisut. Microsoft Ignite 2018 -tapahtumassa hänen luentonsa valittiin sekä parhaaksi että toiseksi parhaaksi 1708 luennon joukosta. Näin ei ole tapahtunut koskaan aiemmin Igniten historiassa


Saatat myös pitää...