MS-301 Deploying SharePoint Server Hybrid

1790.00  + ALV

Tämä kurssi on poisutnut valikoimasta, kurssi on korvattu tällä uudella kurssilla https://www.sulava.com/kurssit/ms-050-sharepoint-hybrid-deployment-and-migration-2/

 

Oletko SharePointin-ympäristön ylläpitäjä tai hieman kokeneempi SharePoint-arkkitehti? Oletko vasta aloittanut SharePointin kanssa tai haluat päivittää osaamisesi kattamaan uusimmat ominaisuudet? Tai oletteko siirtämässä sisältöä pilveen, mutta siirron kanssa on vaikea päästä alkuun? Jos vastaus kysymyksiin on kyllä, tämä kurssi on sinulle! Kurssi on osa Microsoftin uutta roolipohjaista Teamwork Administrator Associate -sertifiointia.

Kurssin kesto

3 päivää

Materiaali

Microsoftin englanninkielinen materiaali (MOC)

SA-Seteli

Kyllä

Maksu SA-setelillä

1 x 5 pv & 1 x 1 pv

Paikkakunta

Helsinki

Vastuukouluttaja

Marko Rosberg

Kurssin aloituspäivä Kysy lisätietoa

Yleistä tietoa koulutuksista »
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Vastuukouluttaja


Marko Rosberg


Consulting & Training

Helsinki


Marko keskittyy Microsoftin pilvipalveluihin, erityisesti Office 365 -teknologiaan ja SharePoint Onlineen. Markolla on pitkä kokemus SharePoint-pohjaisten ratkaisuiden määrittelystä, toteutuksesta ja ylläpidosta niin intranet- kuin extranet-ratkaisuissa. Lisäksi Markolla on kokemusta identiteetinhallinnasta, Exchange Onlinesta, Skype for busineksesta ja muista Office 365-palveluista ja niiden käyttöönotosta. Marko kouluttaa myös Office 365:sta ja SharePointtia SulavaOnsightin julkisilla ja asiakaskohtaisilla kursseilla.