Power BI Self-Service Workshop

1190.00  + ALV

Tämän kurssin viimeinen toteutuspäivä on 28.1., jonka jälkeen tämä kurssi korvataan 2-päiväisellä Power BI jatko -työpajalla.

 

Syvennä Power BI -osaamistasi 2-päiväisellä kurssilla ja perehdy hyvin toimivan tietomallin luontiin, DAX-kieleen ja tutustu uusimpiin raporttien toteutustekniikoihin. Kurssilla luodaan katsaus myös raporttien julkaisemiseen, ajastamiseen ja jakeluun Power BI -pilvipalvelussa. Tämän kurssin ensisijainen fokus on teknisemmissä aiheissa kuin raporttien laatimisessa ja visualisoinneissa.

 

Mikäli Power BI:stä ei ole aiempaa käyttökokemusta tai se on hyvin vähäistä, edeltäväksi johdantokurssiksi suositellaan 1-päiväistä Power BI tutuksi kurssia ja kurssin jälkeistä käytännön tekemistä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan molemmille kursseille, kysy tarjousta myynnistämme.

 

Saat kurssilta aineiston, josta on paljon hyötyä myös kurssin jälkeen.

Kurssin kesto

2 päivää

SA-Seteli

Ei

Vastuukouluttaja

Heidi Enho

Materiaali

SulavaOnsight-materiaali, suomenkielinen

Kurssin aloituspäivä 28.1.2019

Yleistä tietoa koulutuksista »
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Vastuukouluttaja


Heidi Enho


Senior Consultant, Trainer, Microsoft MVP

Helsinki


Heidi on vanhempi konsultti, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Most Valuable Professional eli MVP.   Heidi sekä kouluttaa että toteuttaa Microsoftin Power BI -raportointiratkaisuita. Yleensä Heidin konsultointi- ja toteutusprojektit sisältävät myös koulutusta, jotta asiakkaat oppivat ylläpitämään ja kehittämään toteutettuja ratkaisuita omatoimisesti.   Power BI:n lisäksi koulutusvalikoimaan kuuluvat Excelin raportointityökalut kuten Power Pivot & Power Query tai VBA:lla toteutetut ratkaisut.   Heidi saa vuodesta toiseen kiittäviä kurssipalautteita, joissa nousee esiin opetustaito, selkeys, loogisuus, asiantuntemus ja kyky asettua eri tasoisten kurssilaisten asemaan. Niinpä Heidiltä sujuu edelleen mainiosti myös perustason koulutukset.   Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja jakaa suomalaisesta avoimesta datasta tehtyjä visualisointeja Vilahdus.fi -sivustolla sekä toimii Suomen Microsoft BI & Power BI User Groupin toisena vetäjänä.