Power BI tutuksi

690.00  + ALV

Tämän kurssin viimeinen toteutuspäivä on 14.1., jonka jälkeen tämä kurssi korvataan 2-päiväisellä Power BI perusteet -työpajalla.

 

Tule tähän yksipäiväiseen koulutukseen oppimaan, kuinka laadit Power BI-raportteja ja teet pilvipalveluun julkaistuista raporteista koontinäyttöjä eli dashboardeja muille jaettavaksi!

 

Jos Power BI on sinulle jo tuttu, löydät meiltä myös Power BI Self-Service Workshop -kurssin, joka menee aiheissa syvemmälle. Mikäli olet kiinnostunut molemmista kursseista, olethan yhteydessä myyntiimme.

Kurssin kesto

1 päivä

SA-Seteli

Ei

Materiaali

SulavaOnsight-materiaali, suomenkielinen

Vastuukouluttaja

Heidi Enho

Kurssin aloituspäivä Kysy lisätietoja

Yleistä tietoa koulutuksista »
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Vastuukouluttaja


Heidi Enho


Senior Consultant, Trainer, Microsoft MVP

Helsinki


Heidi on vanhempi konsultti, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Most Valuable Professional eli MVP.   Heidi sekä kouluttaa että toteuttaa Microsoftin Power BI -raportointiratkaisuita. Yleensä Heidin konsultointi- ja toteutusprojektit sisältävät myös koulutusta, jotta asiakkaat oppivat ylläpitämään ja kehittämään toteutettuja ratkaisuita omatoimisesti.   Power BI:n lisäksi koulutusvalikoimaan kuuluvat Excelin raportointityökalut kuten Power Pivot & Power Query tai VBA:lla toteutetut ratkaisut.   Heidi saa vuodesta toiseen kiittäviä kurssipalautteita, joissa nousee esiin opetustaito, selkeys, loogisuus, asiantuntemus ja kyky asettua eri tasoisten kurssilaisten asemaan. Niinpä Heidiltä sujuu edelleen mainiosti myös perustason koulutukset.   Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja jakaa suomalaisesta avoimesta datasta tehtyjä visualisointeja Vilahdus.fi -sivustolla sekä toimii Suomen Microsoft BI & Power BI User Groupin toisena vetäjänä.