WS-011: Windows Server 2019 Administration

1990.00  + ALV

Tällä kurssilla saat kokeneen kouluttajan avulla valmiudet Windows Server 2019 käyttöönottoihin ja ylläpitoon organisaatioympäristöissä!

 

Kurssin aikana käydään läpi Windows Server perusylläpito ja kaikki muut osa-alueet mitkä kuuluvat nykyaikaiseen Software Defined Datacenter ympäristöön – eli virtualisointi-, verkko-, storage-, klusterointi- ja identiteettipalvelut. Vihdoin myös Remote Desktop Service-palvelu on saanut oman osuutensa kurssilla!

Kurssin kesto

4 päivää

SA-Seteli

Kyllä

Maksu SA-setelillä

1 x 5

Materiaali

Microsoftin englanninkielinen materiaali (MOC)

Paikkakunta

Helsinki

Kurssin aloituspäivä 23.11.2020, 1.2.2021, 13.4.2021
Vastuukouluttaja

Arto Roth


Yleistä tietoa koulutuksista »
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Vastuukouluttaja


Arto Roth


Consulting & Training

Helsinki


Vahvasti infrapuolelle suuntautuneena asiantuntijana Arto on ollut mukana monenkokoisissa ja -näköisissä organisaatioissa, niin ylläpitäjänä, toimittajana kuin myös tietohallinnon edustajana. Viimeiset kuusi vuotta Arto on toiminut koulutusrintamalla vastuualueenaan Windows Server-tuotteet ja viime vuosien aikana mukaan ovat tulleet myös Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisut.  

ARTON KOULUTUKSET

Azure IaaS-asiantuntijakoulutukset Useiden kymmenien yritysten ja satojen asiantuntijoiden kouluttaminen Microsoftin pilvipalvelualustan osaajiksi. Windows Server-asiantuntijakoulutukset Yli viiden vuoden ja satojen koulutustilaisuuksien kokemus Windows-palvelinkäyttöjärjestelmän rooleista ja hallinnasta. Windows-asiantuntijakoulutukset Yli viiden vuoden ja satojen koulutustilaisuuksien kokemus Windows työasemakäyttöjärjestelmän asennuksista, päivityksistä ja ylläpidosta.