Lisäboostia Microsoftin sertifiointien suorittamiseen


Lisäboostia Microsoftin sertifiointien suorittamiseenMicrosoft julkaisi maaliskuun alussa uuden tarjouksen helpottamaan sertifiointien suorittamista: Microsoft Certification Booster Packs!

Uuden Booster Pack -kampanjan ansiosta sinulla on nyt enemmän vaihtoehtoja ja paremmat mahdollisuudet onnistua haluamissasi testeissä. Saat valita kolmen eri vaihtoehdon väliltä harjoitustestistä neljään uusintayritykseen, joten mahdollisuudet sertifiointitestin läpäisemiseen paranevat huomattavasti. Jos siis olet miettinyt sopivaa ajankohtaa sertifiointien hankkimiseen boostataksesi työuraasi tai työhakemustasi, niin nyt on sen aika!

 

Booster Pack on saatavilla 31. elokuuta 2016 asti!

 

Tässä ovat Booster Pack -vaihtoehtosi:

  1. Harjoitustesti + MCP-testivoucheri – Hinta: 230 €
  2. MCP-testivoucheri + 4 uusintayritystä – Hinta: 240 €
  3. Harjoitustesti + MCP-testivoucheri + 4 uusintayritystä – Hinta: 250 €

 

Harjoitustesti on vapaasti käytettävissäsi online-muodossa 30 päivää aktivoinnista, jolloin sinulla on runsaasti aikaa valmistautua itse sertifiointitestiin. Harjoitustestissä esiintyy samoja kysymyksiä kuin virallisessa sertifiointitestissäkin, joten saat hyvän tuntuman siihen, minkälainen oikea testi tulee olemaan. Otathan myös huomioon, että harjoitustestin aktivointikoodi on voimassa 28.7.2017 asti, mutta kaikki testivoucherit Booster Packissä ovat voimassa tasan 6 kuukautta ostohetkestä. Sinun tulee siis varata testiaikasi sekä kaikki mahdolliset uusintayritykset tämän aikarajan sisällä.

Testivoucherit ovat käytettävissä MCSA, MCSE, MCSD ja Microsoft Specialist certifications sekä Microsoft Dynamics -testeihin. MTA (Microsoft Technology Associate), MOS (Microsoft Office Specialist) ja MCE (Microsoft Certified Educator)  -sertifiointitestejä ei voi suorittaa näillä vouchereilla. Kaikki neljä uusintayritystä tulee kohdistaa ainoastaan yhteen ja samaan testiin.

Booster Packin käyttöehdot löydät englannin kielellä Microsoftin omilta nettisivuilta: Terms and Conditions: Microsoft Certification Booster Packs Offer March 2016

Tilaa Booster Pack lähettämällä sähköpostia osoitteeseen testikeskus@sulava.com ja ilmoita tilauksen yhteydessä haluamasi Booster Pack sekä laskutustiedot.

 

Onsight Helsinki ei ole vastuussa kampanjamuutoksista.Junior Consultant. Jaakko keskittyy erityisesti työasemiin sekä järjestelmiin modernin laitehallinnan työkaluilla ja niihin liittyvillä ratkaisuilla.