Matkalla Igniteen

Microsoft Ignite 2017


Matkalla IgniteenMicrosoft Ignite on jälleen syyskuun viimeisellä viikolla 24.-28.9. (toivottavasti) aurinkoisessa Orlandossa. Olemme Sulavalta osallistuneet Igniteen jokaisena vuonna, kun se on järjestetty – ja jokainen kerta on ollut toistaan parempi (vilkaise viime vuoden tunnelmia Artolta ja Ollilta).

Pääsin itse viime vuonna esiintymään Igniteen yhdellä puheenvuorolla. Valmistelin esitystä koko loppukesän, ja jännitys oli tietysti suuri kun kipusin hieman isommalle lavalle, suuremman yleisön eteen vuoden suurimmassa tapahtumassa. Lopulta esiintyminen on kuitenkin Ignitessä samanlaista kuin missä tahansa muualla ja kaikki meni omasta mielestäni oikein hyvin. Palautteiden perusteella vuoden 2017 esitykseni rankattiin top 10:iin omassa kategoriassaan, joten en voi olla kuin tyytyväinen.

Tänä vuonna haaveilin toistavani esiintymiseni Ignitessä. Edellisvuoden onnistuneen esityksen jälkeen olin iloinen huomatessani, että minut on valittu Featured Speakeriksi, joka samalla mahdollisti minulle puheenvuoron Orlandossa.

 

 

 

Suunnittelin kevään ajan puheenvuorojeni otsikoita, aiheita ja tavoitteita. Olen äärettömän kiinnostunut Azuresta, Office 365:sta ja monesta muusta Microsoftin alustasta, joten tarjontaa mitä työstää on yltäkylläisesti. Haluan myös aina esityksessäni haastaa itseäni. Jos aina puhuu itselleen tutuimmasta aiheesta, muuttuu esitys tylsäksi kuulijoille ja rutiiniksi itselle.

Valitsin lopulta muutaman aiheen ja lähetin ne harkittavaksi Igniten puhujaraadille. Yllättäen kaikki kolme työstämääni aihetta hyväksyttiin, joten Ignitessä pääsen lavalle kolmesti.

 

Aiheet ja linkit kuvauksiin ovat seuraavat:

  • BRK3268 – Governing Azure subscriptions with auditing, management groups, and policies (Pe 28.9, Suomen aikaa: 16.00-16.45)
  • THR3078 – Getting started with AI in Microsoft Azure and Office 365 (Ti 25.9, Suomen aikaa: 18.55-19.15)
  • BRK3280 – A practical approach to securing the modern workplace with Microsoft 365  (Pe 28.9, Suomen aikaa: 18.30-19.15)

Kaksi esitystäni on loppuviikosta, joten alkuviikon ehtii hyvin viilata kalvoja ja kuunnella muiden esityksiä.

 

Sulavan Olli Jääskeläinen on myös esiintymässä Ignitessä:

  • THR2139 – Customizing SharePoint and Microsoft Teams with SharePoint Framework web parts (To 28.9, Suomen aikaa: 21.15-21.35)
  • THR2222 – Real-world digital transformation case study: University of Oulu (Ti 25.9, Suomen aikaa: 22.25-22.45)
  • THR1112 – Be a no-code rock star: Do your SharePoint web parts and Microsoft Teams tabs with PowerApps (Ke 26.9., Suomen aikaa: 20.40-21.00)

 

Kaikki esitykset striimataan myös livenä Igniten aikana, joten etäältäkin on nyt mahdollisuus tulla kuulijaksi! Tuoreet tunnelmat välitämme Sulavan somekanavissa ja 4. lokakuuta järjestämme webinaaripäivän, jossa asiantuntijamme kertaavat Igniten kuulumiset.

 

Tule kuulemaan Ignite 2018 suurimmat uutiset Sulavan asiantuntijoilta

 

Webinaarissamme 4.10 asiantuntijamme johdattavat teidät Ignitessa lanseerattuihin uudistuksiin ja uutuuksiin.

Mitkä olivat suurimmat uudistukset? Onko luvassa suuria muutoksia? Oliko Ignite hyödyllinen seminaari?

Katso webinaarin aiheet ja tule mukaan!Twitter: @jussiroine