Medialle

Sulava – parempaa työelämää ihmisen arkeen

 

Sulava on tienraivaaja suomalaisen työelämän muutoksessa. Yritys on Suomen osaavin Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys, jolla on valtava intohimo moderniin työkulttuuriin. Sulava parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä auttamalla heitä keskittymään omaan toimiala- ja erikoisosaamiseensa ja mahdollistamalla työn tekemisen sulavasti missä ja milloin vain. Sulava on kotimainen, henkilöstönsä omistama vuonna 2010 perustettu kasvuyritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 13+M€.

Lehdistötiedotteet

Mediakit

 

Lataa mediakit (pdf)

 

Nopeat faktat:

 

  • Sulava on Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys.
  • Sulavan perusti vuonna 2010 Aki Antman.
  • Onsightin perustivat vuonna 2008 veljekset Antti ja Jussi Roine.
  • Sulava ja Onsight fuusioituivat vuonna 2017.
  • Työntekijöitä tällä hetkellä yli 120.
  • Liikevaihto vuonna 2019 oli 13+ miljoonaa euroa.
  • Vuosittainen kasvuprosentti yrityksen perustamisesta asti on ollut jokaisena toimintavuonna 10-40 prosenttia.
  • Asiakkaita on yli 500, joilla on toimintaa on yli sadassa maassa. Muun muassa KONE, Alko, Outotec ja MTV kuuluvat Sulavan asiakaspiiriin.

 

Sulava on tienraivaaja suomalaisen työelämän muutoksessa. Olemme Suomen osaavin Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys, jolla on valtava intohimo moderniin työkulttuuriin. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa.

 

Parannamme suomalaista kilpailukykyä auttamalla asiakkaitamme keskittymään omaan toimiala- ja erikoisosaamiseensa ja mahdollistamalla työn tekemisen sulavasti missä ja milloin vain. Olemme sydämeltämme sulavia: huippuosaaminen syntyy intohimosta sekä jatkuvasta uusiutumisesta. Sulava Oy on yrityksen synnystä lähtien toiminut virallisena Microsoft-kumppanina.

 

Meille on tärkeää, että henkilöstömme kokee Sulavan työpaikkana, johon he tulevat mielellään joka aamu. Tällä hetkellä työllistämme yli 100 ihmistä Suomessa. Työkulttuuri perustuu vahvasti arvoihimme, joissa korostuvat yhteisöllisyys, ystävällisyys, avoimuus ja auttamisen halu.

Yhteystiedot medialle

Aki Antman
Toimitusjohtaja
aki.antman@sulava.com

Hanna Valjakka

Hanna Valjakka
Marketing Specialist
hanna.valjakka@sulava.com

Timo Ollikainen
CMO
timo.ollikainen@sulava.com