Microsoft-huippuosaamista nyt myös Kuopiossa!


Microsoft-huippuosaamista nyt myös Kuopiossa!Vuosi 2017 on Onsightilla lähtenyt vauhdilla käyntiin.  MVP-tunnustuksien lisäksi avasimme uuden toimipisteen savon sydämeen, Kuopioon. Uuden toimipisteen avaaminen vahvistaa toimintaamme ja parantaa mahdollisuuksiamme palvella alueen asiakkaita aiempaa paremmin.

Tutustu Kuopion toimipisteemme asiantuntijoihin:

Olli Jääskeläinen

Olli toimii Onsightilla Office 365- ja SharePoint-ratkaisujen pääarkkitehtina, kouluttajana ja myös SharePoint & Office 365-käyttäjäkerhon vetäjänä Suomessa. Olli suoritti 2012 Microsoft Certified Master-tutkinnon yhtenä harvoista osaajista maailmalla. Vuoden 2017 alussa Olli sai myös MVP-tunnustuksen ensimmäistä kertaa.

Lue myös Ollin esittely täältä.

Katja Jokisalo

Katja Jokisalo Microsoft-konsultti, erityisosaamisenaan Office 365 ja SharePoint. Katjan leipätyötä on kohta kahdeksan vuoden ajan ollut tietotyön kehittäminen, sielunkumppaninaan SharePoint. Katjan sydäntä lähellä ovat hakutoiminnot ja hankintojen hyötykäyttö.

Katjalla on myös suosittu Vohveli-blogi, jonka aihepiireinä Office 365 ja SharePoint, mutta selkokielellä. Lue myös Katjan esittely täältä.

Päivi Pulkkinen

Päivin erikoisalaa ovat SQL Server tietokannat ja kaikenlainen raportointi, erityisesti Reporting Services ja Power BI. Päivillä on takanaan on pitkä kokemus erilaisista tietojärjestelmäprojekteista. Hän on ollut kehittämässä henkilöstöhallinnon järjestelmiä, sukeltanut syvälle tietokantamallinnuksen maailmaan ja ollut osallisena tietovarastojen teossa. Viime vuodet Päivi on keskittynyt raportointiratkaisujen toteuttamiseen MS Project Onlinen ja CRM:n päälle.
Lue Päivin esittely täältä.

Luokkatilamme Kuopiossa

Aivan keskustassa, Kuopiossa torin vieressä, sijaitsevat luokkatilamme 12 henkilölle. Tilat ovat modernit ja sopivat monenlaisiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin.

Tilat sijaitsevat osoitteessa

Myllykatu 1-3
70100 Kuopio

Tutustu luokkavuokra hinnastoon ja lue lisää täältä!

Kurssitarjonta

Kuopion kurssi- ja aamiaisseminaaritarjonta tarkentuu lähiaikoina. Haluatko kuulla Kuopion kurssi- ja seminaaritarjonnasta ensimmäisten joukossa?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.
Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä sähköpostitse: timo.ollikainen@sulava.com tai verkostoidu kanssani LinkedInissä Timo Ollikainen