Microsoft Inspire 2019 -kuulumisia

inspire2019


Microsoft Inspire 2019 -kuulumisiaMicrosoftin valtava kumppanitapahtuma Inspire järjestettiin 14.-18.7.2019. Kumppanit yli 130 maasta saapuivat Las Vegasiin keskelle tulisinta kesää. Sulavista paikalla olivat Laura Anttolainen ja Aki Antman. Tässä blogissa muutamia tunnelmia.

Päivitetty 19.7.

Inspiren Corenoten avasi tutusti Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner Channel. Schuster nosti puheessaan esiin voimakkaasti suhteiden merkityksen liiketoiminnassa, kuinka tärkeää on muistaa kuunnella asiakkaita – ja Microsoftin kohdalla kumppaneita. Tästä esimerkkinä Schuster nosti esiin viime viikolla tapahtuneen IUR-muutosten kommunikoinnin, kumppaneiden välittömän, negatiivisen palautteen, siihen reagoinnin ja IUR-muutosten takaisinvedon. Avainsanoina puheessa toistuivat kuuntele ja opi.

Gavriella Schuster

Schusterin jälkeen lavalle nousi Simon Sinek, kirjailija ja konsultti. Sinek käytti puheenvuorossaan aikaa suhteiden käsittelemiseen. Samalla tavalla kuin kaikissa muissakin suhteissa, asiakassuhteet tulee luoda ja perustaa luottamukselle. Sinekin toisena teemana oli johtamisen ja johtajien vastuu. On johtajien vastuulla ottaa riski ja luottaa työntekijöihin, mahdollistaa ja auttaa ihmisiä tekemään parhaansa. Sinek nosti esiin myös johtamisen kouluttamisen tärkeyden.

Kolmantena lavalle nousi Judson Althoff (Executive Vice President of Worldwide Commercial Business). Althoffin teemana olivat tekemisen kulttuuri ja democratizing digital, joka kääntynee parhaiten muotoon digitalisaation tasa-arvoistaminen tai tasapuolisuus. Yksi Microsoftin tavoitteista on valtuuttaa johtavat kehittäjät mahdollistamaan kansalaisten kehittäjät (empower lead developers to enable citizen developers). FY20 jatkaa nelikentällä: moderni työ, sovellukset ja infra, liiketoimintasovellukset ja data + AI.

Althoffin jälkeen lavalle palasi vielä Schuster, joka kävi läpi FY20 periaatteet, jotka ovat teknologian intensiteetti, asiakaskeskeisyys ja yksinkertaisuus.

Corenotet, Gavriella Schuster & Judson Althoff

Keskiviikon corenotet, Satya Nadella & Brad Smith

Sulavan tähtihetki alkuviikkoon oli, kun Microsoftin tuottama video Koneen ja Sulavan yhteistyöstä näytettiin ensimmäisen kerran julkisesti Jared Spataron (Corporate Vice President, Windows Commercial business) The future of productivity with Microsoft 365 -sessiossa. Koneen video esittelee Microsoft 365 -työvälineiden saapumisen myötä saavutettuja etuja esimerkiksi tiimityössä. Video sai yleisöltä erittäin positiivisen vastaanoton. Katso video Spataron puheenvuorosta täällä, Koneen videon löydät kohdasta 30:22.

Stay tuned!

Lue myös:

 

Simon Sinek – The Infinite Game – Inspire-maanantain odotettu puheenvuoro siitä, kuinka erilaisia pelejä johdetaan ja mitä se vaatii johtajilta. Liiketoiminnassa ei ole voittajia ja häviäjiä, peli ei lopu, vaan peliä pelataan niin kauan kunnes siitä tiputaan.

Tiivistelmä Inspiren uutisista (pdf)

Työkulttuurin muutos Huhtamäellä siivitti Sulavan maailman parhaiden joukkoon. Sulava valittiin Teamwork-kategoriassa maailman parhaiden yritysten joukkoon Microsoftin Partner of the Year -kilpailussa lähes kolmen tuhannen hakemuksen joukosta. Lue siitä lisää

Aki Antman Koneen videolla

 

Althoff FY20 innovaation

Simon Sinek

Simon SinekDirector, Technology Services. Lauralla on vankka kokemus vaativista käyttöönotto-, migraatio- ja infra-projekteista. Lauran kiinnostuksen kohteita ovat palvelukehitys, toimitapojen ja sulavien prosessien kehittäminen.