Microsoft Project -kumppanuudet

Microsoft Project -kumppanuudet

Onsight toimii Suomessa TPG:n, UMT360:n ja Milestone Consulting Groupin virallisena kumppanina ratkaisutoimituksissa sekä jälleenmyyjänä.

TPG

TPG (The Project Group) on maailmanlaajuisesti toimiva Microsoft Project -talo, jolla on myös omia tuotteita laajentamaan niin Microsoft Project -tuoteperheen toiminnallisuuksia kuin integroimaan tietoja eri ERP -järjestelmien sekä Microsoft Project -tuotteiden välillä. ERP -integraatioiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu mm. integraatiot myös muihin järjestelmiin, ratkaisuja kustannustenhallintaan sekä resurssinhallintaan. TPG toimii useissa eri maissa omien toimintojen kautta sekä kumppaniensa välityksellä. TPG on sekä Microsoftin että SAPin sertifioima toimija. Lisää tietoa TPG:stä sekä heidän tuotteista löytyy täältä.

 

UMT360

UMT360 tuottaa sekä konsultointipalveluja sekä Microsoftin SharePoint ja Project -alustoja hyödyntävää ja tukevaa taloudenhallintatuotetta nimeltään UMT360. UMT360 tarjoaa mahdollisuuden hallita kustannuksia sekä tuotto-odotuksia aina yksittäisen projektin tasolta hanketasolle sekä projektisalkuihin asti. Ratkaisu voi toimia itsenäisenä Microsoft SharePoint -alustalla tai sen voi ottaa käyttöön Microsoft Project -ratkaisun yhteydessä ja kytkeä sen projektin ja salkunhallintaan. Tuotetta voi laajentaa myös käsittämättään organisaation IT -sovellukset sekä niiden elinkaaren hallinnan. MT360 on Yhdysvalloissa toimiva yritys, jolla on toimintaa mm. Romaniassa. UMT360 toimii myös useissa maissa kumppaniensa välityksellä. Lisää tietoa UMT360:stä sekä heidän tuotteistaan löytyy täältä.

Milestone Consulting Group

Milestone Consulting Group on Minnesotassa toimiva Microsoft Project -kumppani, joka konsultoi sekä käyttöönottaa Microsoft Project -ratkaisuja Yhdysvalloissa. Tämän lisäksi he kouluttavat Microsoft Project -sovellusta oman metodinsa ”YJTJ (Your Job Tool’s Job)™ kautta. Milestone Consulting Group on myös tuotefirma ja heidän tärkein tuote RPM mahdollistaa Microsoft Project -tuotteen resurssinhallinnan tehostamisen erittäin hyvän käytettävyytensä ansiosta. Lisätietoa Milestone Consulting Groupista ja heidän tuoteistaan löydät täältä.