Microsoft TechDays 28.2.-1.3.2019

Tech Days 2019


Microsoft TechDays 28.2.-1.3.2019Microsoft TechDays järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.2.-1.3. ja kokoaa yhteen yli tuhat IT-alan ammattilaista. Tule kuulemaan asiantuntijoidemme puheenvuorot ja tapaamaan meitä osastolle 3a31!

Tule keskustelemaan, kuinka Microsoft-pilvipalvelut auttavat saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet tai kuinka varmistat osaamisesi myös jatkossa kattavan koulutustarjontamme kautta. Kevään ohjelmassa mm. Suomen tunnetuimman Windows-asiantuntija ja -valmentaja Sami Laihon Saminarium-seminaari ajankohtaisesta ja tulevasta Windows-maailmasta sekä kurssit vianetsinnästä.

Sulavista lavalle nousevat:

 

Katja Jokisalo: Miten perinteisistä SharePointin tiimi- ja julkaisusivustoista siirrytään modernien sivustojen käyttöön? Mikä muuttuu sivustojen rakenteessa ja toiminnoissa, ja millaisia työkaluja siirtymän helpottamiseen on tarjolla?

Tutustu Katjan puheenvuoroon 

Risto Nikula: moderni laitehallinta, Autopilot ja Intune. Esimerkkinä MTV Oy, joka modernisoi IT- ja työntekijäkokemuksensa haastavassa mediateollisuudessa. Lue MTV:n kokemuksesta lisää

Tutustu Riston puheenvuoroon 

Jussi Roine: perinteisten mallien muuttaminen moderneiksi, tapetilla On-Premises & Azure PaaS + IaaS.

Tutustu Jussin puheenvuoroon

Arto Roth: Windows Server 2008 EOS. Laajennettu tuki Windows Server 2008/2008R2 osalta päättyy 14.1.2020 ja tällä tarkoitetaan säännöllisten tietoturvapäivitysten päättymistä näiden käyttöjärjestelmien osalta. Miten tämä vaikuttaa käytettäviin sovelluksiin ja palveluihin sekä miten tulisi varautua tulevaan.

Tutustu Arton puheenvuoroon

 

Tutustu tapahtumaan Marketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.

Tags: