Microsoft valitsi Sulavan maailman parhaiden joukkoon


Microsoft valitsi Sulavan maailman parhaiden joukkoonSulava valittiin Modern Workplace Transformation-alueella maailman neljän parhaan kumppanin joukkoon. Valinta on erittäin merkittävä, koska näitä on aiemmin tullut vain kourallinen Suomeen. Sulava on voittanut saman palkinnon kerran aikaisemmin vuonna 2015, silloin kategoriassa Cloud Productivity Partner of the Year. 

Valinta perustui Sulavan ja Lindströmin vuosia jatkuneeseen kiinteään strategiseen yhteistyöhön. Yhteistyö on kattanut Microsoftin pilviympäristön laajamittaisen hyödyntämisen. Yhteistyö alkoi Office 365:n globaalista käyttöönotosta ja siihen liittyvästä työkulttuurin muutoksesta. Kokonaisuutta on täydennetty lukuisilla lisäratkaisuilla, ml. Azure-pohjaisella IoT-alustalla sekä laajoilla tietoturva- ja hallintapalveluilla. Lindström on luonnollisesti myös Sulavan jatkuvien palveluiden asiakas. 

Todellinen pilviajan yhteistyö on kuitenkin jotain aivan muuta kuin teknologiaa. Lindströmille on syntynyt työtavan mullistava FlowAbility -konsepti. Lindström itse kuvaa konseptia seuraavasti:

”Täydellisenä päivänä kaikki sujuu ongelmitta. Tätä me kutsumme hyväksi flow:ksi. FlowAbilitylla me tarkoitamme kykyä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan hyvän flow:n työssään. FlowAbility perustuu älykkääseen teknologiaan, joka mahdollistaa sujuvuuden työpaikalla. Yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa varmistamme, että palvelumme vastaavat tarpeisiisi ja saat parhaan mahdollisen ratkaisun.”

Lindströmin toimitusjohtaja Juha Laurio kuvailee yhteistyötä seuraavasti:  

”Pähkinänkuoressa kumppanuudessamme on kyse kahden sitoutuneen osapuolen näkemyksestä tulevaisuudesta ja siitä, miten asiakkaiden työtaakkaa pystytään vähentämään ennakoivilla ja automatisoiduilla palveluilla. FlowAbility-palvelut auttavat vähentämään työtaakkaa, parantavat prosesseja sekä säästävät rahaa ja aikaa”

kertoo Lindström Groupin toimitusjohtaja, Juha Laurio ja jatkaa:

170-vuotiaana yrityksenä yksi vahvuuksistamme on aina ollut taito kehittää toimintaamme ja löytää uusia ja parempia tapoja tehdä työtämme. FlowAbility onkin visiomme tulevaisuudesta ja tuo meille myös kilpailuetua toimialallamme. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että keskitymme asiakkaiden ensiluokkaiseen ja odotukset ylittävään palveluun, mikä pitää meidät aina askeleen edellä kilpailijoihimme verrattuna.” 

Olemme erittäin otettuja tästä Microsoftin meille antamasta tunnustuksesta. Meidät valittiin finalistien joukkoon lähes kolmentuhannen hakemuksen joukosta. Tämä valinta on malliesimerkki Satya Nadellan tapaamisen konkreettisista vaikutuksista. Suunnittelimme silloin yhteisen vision tulevasta tekemisestä ja olemme koko kuluneen vuoden ajan konkreettisesti toteuttaneet tätä yhteistyötä Nadellan Redmondin tiimien kanssa. Tämän lopputuloksena pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aivan uudenlaisia palveluita Microsoftin pilven päälle. 

Muut tekevät edelleen intranettejä ja pilvipalveluiden käyttöönottoja. Me teimme näitä jo vuonna 2010. Viimeiset vuodet olemme keskittyneet luomaan asiakkaillemme aivan uudenlaisia toimintamalleja, prosesseja ja palveluita pilven avulla. Ja tämä on vasta alkua, tulemme tänäkin vuonna lanseeraamaan useita aivan uudenlaisia palveluita asiakkaillemme. Aki on Sulavan perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Sulavan projekteissa Aki osallistuu mm. uusien palveluiden innovointiin, tiekarttojen laatimiseen sekä asiakkaidemme johdon ja tietohallinnon sparraukseen.