Nintex – työnkulkuja ja paljon muutakin


Nintex – työnkulkuja ja paljon muutakinNintex_peopleReilut puoli vuotta sitten, tämän vuoden alkumetreillä Onsightista tuli Nintexin kumppani. Polkaisimme kumppanuuden käyntiin onnistuneella aamiaisseminaarilla, jossa minä ja Rosbergin Marko esittelimme kiinnostuneille Nintexin työnkulku- ja lomaketyökaluja. Tavoitteemme on tuoda Nintex-osaamisellamme asiakkaillemme lisää mahdollisuuksia saada entistä enemmän irti SharePoint-ympäristöstään. Monilla Nintex on jo käytössä, moni sitä harkitsee.

Kumppanuuden myötä tuli ajankohtaiseksi myös sertifioida Nintex-osaamistamme ja tässä kesän vaiheilla sekä Marko että minä olemme suorittaneet Nintex Workflow Pro sertifikaatit. Nintex-konsultoinnin lisäksi meiltä saa 1-2 päivän asiakaskohtaisesti toteutettavia kursseja lomakkeiden ja työnkulkujen raktentamisesta.

SharePoint 2016 julkaistiin keväällä ja Nintex merkittävänä Microsoftin SharePoint-kumppanina ja kolmatena kehittäjäosapuolena seurasi pikapikaa perässä tuoden markkinoille Nintex for SharePoint 2016 -tuotteen SharePoint 2016-palvelinympäristölle. Ennestäänhän työnkulut ja lomakkeet ovat olleet tarjolla 2010- ja 2013-palvelinversioille sekä SharePoint Onlinelle Appina. Samalla Nintex on myös uudistanut lisenssipolitiikkaansa. NintexHawkeye

Samoihin aikoihin Nintex tässä syksyn kynnyksellä on laajentanut tuoteperhettään myös aivan uudella pilvipohjaisella Hawkeye-palvelulla, joka tarjoaa analytiikkaa Nintex työnkulkujen ja lomakkeiden käytöstä. Eikä sovi unohtaa Nintex Mobilea, jolla voi näppärästi käyttää lomakkeita ja työnkulkuja kännykästä, ja Enterprise-lisenssillä vaikkapa luoda oman kännykkä-appin lomake&työnkulku-yhdistelmästä. Sellaisella on pomonkin helpompi vaikkapa hyväksyä kululaskuja lomaltakin käsin.

Jos Nintex-asiat mietityttävät, olipa kyse sitten raha- tai käyttöpuolesta, ole rohkeasti yhteydessä Nintex-myyjämme Janne Gartmaniin (janne[at]onsight.fi) tai kysy suoraan minulta (sanna[at]onsight.fi) tai Markolta (marko[at]onsight.fi) konsultoinnista, koulutuksista, tuotteista tai lisensseistä.Sanna on pitkän linjan Microsoft-osaaja ja taustaltaan kouluttaja. Viime vuosina hän on ollut mukana lukuisissa asiakasprojekteissa konsulttina ja kouluttajana osaamisalueinaan SharePoint, Office 365 ja Dynamics 365.

Tags: