Office 365 -tietotyökalut maksutta voittoa tavoittelemattomille yhteisöille


Office 365 -tietotyökalut maksutta voittoa tavoittelemattomille yhteisöilleMicrosoft kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuunsa tukemalla yleishyödyllisiä yhteisöjä. Microsoft julkisti uudistetun ohjelman Non profit -organisaatioille myös Suomessa tänä keväänä. Sen mukaan yleishyödylliset yhteisöt saavat Office 365 Enterprise E1 -palvelun maksutta ja muita palveluita alennettuun hintaan. E1-paketti sisältää sähköpostin, pikaviestinnän sekä SharePoint-palvelun intranetin ja extranet-työtilojen käyttöön. Microsoft kertoo ohjelmasta ja siihen oikeutuksesta seuraavasti:

Voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja muut kuin valtion virastot on tunnistettava hyväntekeväisyysjärjestöiksi omassa maassaan, jotta ne voidaan kelpuuttaa osallistumaan Microsoftin voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ohjelmiin. Palvelupaketin käyttäjäksi kelpuutettu järjestö ei saa tavoitella toiminnallaan voittoa ja sen on tuotava hyötyä paikalliselle yhteisölle, muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • auttamalla köyhiä
  • parantamalla koulutusta
  • parantamalla sosiaalista hyvinvointia
  • vaalimalla kulttuuria
  • suojelemalla ympäristöä
  • parantamalla ihmisoikeuksia
  • kehittämällä kansalaisyhteiskuntaa

Lisätietoja ohjelmasta löydät Microsoftin sivuilta.

Osa Sulavan yhteiskuntavastuuta

Abilis-säätiön ja Kynnys ry:n edustajat yhteiskuvassa Etiopian vammaisjärjestöjen kattojärjestön FENAPDin toimiston edessä Addis Abebassa. FENAPD oli ensimmäinen etelän kumppanimme, joka ryhtyi kokeilemaan Fididan palvelua SharePoint Online -ympäristössä. (Kuva: Charlotta Boucht)

Abilis-säätiön ja Kynnys ry:n edustajat yhteiskuvassa Etiopian vammaisjärjestöjen kattojärjestön FENAPDin toimiston edessä Addis Abebassa. FENAPD oli ensimmäinen etelän kumppani, joka ryhtyi kokeilemaan Fididan palvelua SharePoint Online -ympäristössä. (Kuva: Charlotta Boucht)

Sulava on perustamisensa jälkeen vuodesta 2010 vienyt Office 365 -pilveen yli 150 organisaatiota. Myös voittoa tavoittelemattomat Non profit -asiakkaat ovat olleet mukana alusta saakka. Esimerkkeinä näistä mainittakoon mm. SOS-Lapsikylä, Fida International ja Vammaisjärjestöjen kehitysyhteistyöyhdistys FIDIDA ry. Nyt myös urheiluorganisaatiot ovat oikeutettuja maksuttomaan Office 365 -palveluun. Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry on uusimpia Sulavan Non profit -asiakkaita.

Sulava auttaa yleishyödyllisiä yhteisöjä Office 365 -pilvipalveluiden käyttöönotoissa. Autamme myös Non profits -ohjelman hakuprosessin jokaisessa vaiheessa. Jos työskentelet yleishyödyllisessä organisaatiossa ja haluat Microsoftin uusimmat tuottavuustyökalut käyttöösi, voit kutsua Sulavan konsultit maksuttomaan pilvityöpajaan.