Office 365 uudet tuulet – tule mukaan ja vie työskentelysi seuraavalle tasolle


Office 365 uudet tuulet – tule mukaan ja vie työskentelysi seuraavalle tasolleStairsOffice 365-lisenssejä on myyty Suomessa yli miljoona kappaletta. Osa lisensseistä on kuitenkin ottamatta kokonaan käyttöön, osa taas täysin vajaakäytössä. Tämä on todellinen ongelma koko Suomen ja suomalaisten organisaatioiden työskentelyn kannalta. Kun kaikille on tarjolla samat välineet, todellinen kilpailuetu ja tehokkuus syntyvät nimenomaan siitä, miten palvelut otetaan käyttöön ja miten niitä hyödynnetään jokapäiväisessä työssä.

Office 365:n käyttöönotto peruspalveluiden osalta on vain jäävuoren huippu. Edelläkävijät ovat jo ottaneet palvelut käyttöön kaikille työntekijöilleen – siis muillekin kuin vain toimistotyötä tekeville. Rakenamme jatkuvasti asiakkaillemme Office 365:n ja Azuren päälle aidosti liiketoimintaa tukevia ratkaisuita ja palveluita. Mutta silti lähes jokaisella organisaatiolla on mahdollisuus hyödyntää Microsoftin pilveä huomattavasti nykyistä laajemmin.

Valtavasti uutta

Office 365 kehittyy jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia tulee viikoittain. Osa näistä on pieniä parannuksia, osa täysin uusia toiminallisuuksia. Suomessa ollaan oltu perinteisesti edelläkävijöitä Office 365:n käyttöönotoissa, mutta uusien ominaisuuksien hyödyntämisessä olemme valitettavasti jäämässä jälkeen useille muille maille.

Erityisesti viime vuonna esitelty E5-paketti on Suomessa hyvin harvalla käytössä. E5-pakettiin sisältyvät ominaisuudet kuitenkin vievät tietotyön ja työskentelyn aivan uudelle tasolle. E5 tuo mukaan mm. jopa entistä paremman tietoturvan ja tietosuojan, välineet työskentelyn tehokkuuden analysointiin ja erityisesti sen mukana on mahdollista saada puhepalvelut pilvestä.

Puhepalveluiden osalta jo nyt on mahdollista osallistua kokouksiin soittamalla perinteiseen puhelinnumeroon. Pian myös Suomessa tulee tarjolle mahdollisuus siirtää koko puhelinvaihde ja perinteiset puhepalvelut VoiP-hengessä pilveen.

Esittelemme uudet ominaisuudet

Sulava on työskennellyt Office 365:n parissa yli viiden vuoden ajan. Olemme mukana kymmenissä Microsoftin preview-ohjelmissa ja meillä on lähes poikkeuksetta pääsy uusiin ominaisuuksiin ennen niiden julkaisua.

Tulemme kevään ja kesän aikana esittelemään Office 365:n uudet ominaisuudet sitä mukaan kun niistä voi julkisesti kertoa. Tervetuloa mukaan matkalle, jonka tuloksena oman organisaatiosi työ voi muuttua pysyvästi hauskemmaksi, tehokkaammaksi ja iloisemmaksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 Aki on Sulavan perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Sulavan projekteissa Aki osallistuu mm. uusien palveluiden innovointiin, tiekarttojen laatimiseen sekä asiakkaidemme johdon ja tietohallinnon sparraukseen.

Tags: