Onsight on saavuttanut Microsoft Project and Portfolio Management -kompetenssin


Onsight on saavuttanut Microsoft Project and Portfolio Management -kompetenssinKompetenssin saavuttaminen on aina hienoa asia. Varsinkin kun saadaan aikaiseksi jotain odotettua ja harvinaista. Microsoft Project and Portfolio Management –kompetensseja ei suomessa ole kuin kourallinen ja Onsight liittyy näiden harvinaisuuksien joukkoon.

Onsightin tarjonta Microsoft Project –tuotteissa keskittyy käyttöönottopalveluihin, konsultointiin sekä koulutuksiin. Varsinkin koulutuksissa, Onsight on ainoa Suomessa, joka tarjoaa roolikohtaisia julkisia Project –kursseja luokkamuotoisina tai asiakkaan omissa tiloissa toteutettavina kokonaisuuksina.

Koulutuksissamme keskitytään ratkaisulähtöisesti käymään läpi, miten Projekti –sovelluksia voidaan hyödyntää eri roolien vaatimiin tarpeisiin. Tämä ajatus on lähtenyt siitä kokemuksesta, jonka olemme saaneet useiden projektin ja salkunhallinnan käyttöönottoprojektin seurauksena. Kantavana ajatuksena koulutuksissa on keskittyä eri käyttötapoihin, eikä keskittyä pelkästään tuotteiden eri toiminnallisuuksien läpikäymiseen. Näin toteutetut koulutukset antaa mielestämme paremman lähtökohdan oikeanlaisen käytön saavuttamiseksi omiin tarpeisiin. Koulutustarjonnan löydät osoitteesta http://store.onsight.fi/tyovalineet/project.html

Uuden kompetenssin saavuttaminen näin vuoden alussa antaa mahtavat lähtökohdat loppuvuoden tavoitteisiin. On mielenkiintoista nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan Project –tuotteiden saralla. Kuumimpina näistä mainittakoon Project Online –palvelut ja niiden hyödyntäminen projektityöskentelyyn.

Onsightin Project -tuotteen asiantuntijat Ilkka ja Antti ovat kokeneita konsultteja ja Microsoftin sertifioimia kouluttajia (MCT, Microsoft Certified Trainer). Heillä on takana useiden kymmenien käyttöönotettujen projektin ja salkunhallinnan ratkaisujen kokemus aina vuodesta 2003. He omaavat korkeimmat Microsoftin PPM sertifikaatit ja ovat tunnettuja alallaan.

Onsight_Microsoft_Logo_2014 s